Sneller in slaap met Liz het lammetje

Na 9 maanden in mama’s buik kan de buitenwereld voor je kindje héél groot lijken. Kindjes vinden het dan ook heerlijk om in jouw armen te slapen – en jij vindt het vast ook niet erg om haar dichtbij je te hebben. Toch wil je misschien je kleine ook aan het eigen bedje laten wennen. Liz het lammetje kan hierbij helpen 😉

Liz het lammetje van ZAZU is dé oplossing voor onrustig slapen van je kindje. ZAZU is een Nederlands kindermerk dat producten ontwikkelt, die kindjes helpen om beter te slapen. Door het nabootsen van de hartslag en bloedsomloop (white noise) van de moeder, de geluiden die ze 9 maanden lang in de buik gehoord hebben, kalmeren kleintjes en worden ze rustig. Het geeft hen het vertrouwde gevoel dat hun moeder dichtbij zijn, ook al liggen ze in hun eigen bedje.

Waarom helpt dit?

Het kalmerende effect van hartslag geluid en ruis (bloedsomloop) is internationaal aangetoond: Pasgeboren baby’s die white noise hoorden vielen veel gemakkelijker in slaap (80% binnen 5 minuten) dan degenen die die dat niet te horen kregen (25% binnen 5 minuten) (Spencer, Moran, Lee & Talbert,1990). Daarnaast kwam naar voren dat hartslag geluiden stress bij baby’s wegnemen, waardoor ze kalmeren en beter slapen. (Kawakami).

 

Extra geluiden

Liz het lammetje is een zachte knuffel met een geluidsmodule die naast hartslag- & white noise, ook rustgevende natuurgeluiden en slaapliedjes kan afspelen om baby’tjes gerust te stellen. De knuffel gaat automatisch uit zodra je kleintje slaapt, maar schakelt ook weer vanzelf aan als hij/zij gaat huilen. Het volume kun je zelf instellen en als je de knuffel even schudt gaat hij aan. Liz is geschikt voor de allerkleinsten tot de grootsten.

Deze speciale heartbeat knuffel is ook verkrijgbaar in Don de ezel, én Dex de hond. Je kunt ze bekijken in één van onze winkels of online bestellen via onze webshop.

geen reacties

laat hier je reactie achter!