‘SMALL MOVEMENTS’: DE NIEUWSTE SWEET PETIT COLLECTIE

Sweet Petit

Maak jouw kleintje herfst- en winterklaar met de nieuwe Sweet Petit by Prénatal collectie! Zachte breisels, abstracte prints en een combinatie van rustige aardetinten met mint; vanaf vandaag shop je ‘Small Movements‘ online én in onze winkels. 

Nieuw bij Prénatal

Sweet Petit

Inspiratie van de collectie

In deze nieuwste Sweet Petit collectie wordt er gespeeld met de binnen- en buitenkant van zachte breisels. De items zijn geïnspireerd op de bewegelijkheid en zachtheid van diverse materialen en kleuren. In deze collectie zie je dan ook veel mooie basics, gecombineerd met items met abstracte prints, gemaakt van fijne materialen. Heerlijk warm en zacht voor de wintermaanden!

Kleur & structuur

We zien bruintinten steeds meer terug in het modebeeld. De combinatie van rustige aardetinten en zacht mint zorgen voor een mooie balans. Naast de inmiddels kenmerkende Sweet Petit silhouetten, mogen comfortabele unisex rib shirts niet ontbreken. Ook in deze collectie is weer gekozen voor een fijne mix van structuren en kleurnuances.

Sweet Petit oktober

Key-items van het seizoen

De key-items van dit seizoen zijn de gebreide onesies met all-over print voor de allerkleinsten. Een andere eyecatcher is de trui van Intarsia breisel met bijpassende muts voor peuterjongens. Voor de grote meiden is de jurk met all-over print ook echt een item die in de kast moet hangen. Maar de échte musthave voor dit seizoen? Dat is toch wel het off-white teddy jasje voor zowel jongens als meiden!

Over Sweet Petit

Sweet Petit by Prénatal is een limited edition kledinglijn, dat wordt ontworpen door het designteam van Prénatal. De designers gebruiken hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige, kleine momentjes en alledaagse dingen.

Sweet Petit oktober

Shop de collectie

Sweet Petit baby unisex jas

Sweet Petit baby unisex jas
€29,99

Sweet Petit peuter unisex t-shirt

Sweet Petit peuter t-shirt
€11,99

Sweet Petit baby jongens 1-delig pak

Sweet Petit baby 1-delig pak
€22,99

Sweet Petit peuter meisjes jurk

Sweet Petit peuter meisjes jurk
€22,99