Een blije baby met de Sensitive babydoekjes

Het huidje van je pasgeboren baby, zó zacht maar ook zó kwetsbaarJe unieke pasgeboren baby’tje verdient een milde reinging. In de eerste periode van je kleintje gaan er veel luierdoekjes doorheen. Pampers Sensitive babydoekjes zijn speciaal ontworpen om de gevoelige huid van je kleine wondertje op de zachtst mogelijkste manier te reinigen. Dit voorkomt irritaties en paniek tijdens een luierwissel. Wel zo’n fijn idee! 

De huid van je kindje moet na negen maanden in mama’s buik even wennen aan de echte wereld. Daarom is het belangrijk dat je pasgeboren baby een goede bescherming en verzorging krijgt. Een droge, rode, geïrriteerde huid wil je natuurlijk voorkomen. De Pampers Sensitive babydoekjes zijn dermatologisch getest en mild voor je baby’s gevoelige huidje (klinisch bewezen!).

Meer voordelen voor jou én je kleintje

De Sensitive babydoekjes zijn niet alleen mild voor de huid, ze helpen ook nog eens het natuurlijke evenwicht van de je baby’s huid te herstellen. Dat komt door de gebalanceerde vochtigheid die de huid schoner laat aanvoelen en die de natuurlijke pH-waarde van de huid helpt behouden. Het huidje van je baby’tje blijft gehydrateerd en gevoed. Ook fijn: de Sensitive babydoekjes bevatten geen parfum! Deze babydoekjes hebben de unieke Soft Grip Texture™ die voor een nog mildere reiniging zorgt en zijn 15% dikker dan andere babydoekjes van Pampers. Geen vieze vingers meer voor papa en mama!

geen reacties

laat hier je reactie achter!