Schoencadeautjes onder de €10 + schoentje zetten bij Prénatal

Schoencadeautjes

Sinterklaas is alweer bijna in het land! Tijd voor pepernoten, chocoladeletters, oer-Hollandse gezelligheid én schoencadeautjes.

Oh kom er eens kijken wat er in je schoentje zit

Ken je dat gevoel nog van vroeger? ’s Avonds je schoentje zetten en de volgende ochtend he-le-maal op van de zenuwen of de Sint je schoentje gevuld heeft (en of Amerigo zijn wortel heeft opgegeten natuurlijk). De uitdrukking van je kleintje bij het zien van zijn of haar gevulde schoentje is onbetaalbaar. Als hulp Sint kun je soms wel wat inspiratie gebruiken, daarom hebben wij een aantal toppers op een rij gezet én lees je onderaan dit blog hoe je je schoentje bij Prénatal kan zetten.

Schoencadeautjes voor de boekenwurm

Gek op lezen én zingen? Dan zal het boek Nijntje zingt voor sinterklaas in de smaak vallen. In dit boekje staan bekende sinterklaasliedjes die nijntje en haar vriendjes zingen. Zing je mee?

Ontdek samen met Dikkie Dik welke dieren er in het bos leven in het boek Dikkie Dik in het bos.

Schoencadeautjes voor de waterrat

Sommige kindjes zijn niet uit het water te slaan. Speciaal voor die kindjes is er de zwemmende pinguïn van Munckin. Wind zijn armen op en kijk hoe hij zwemt, gegarandeerd uren speelplezier. Of wat dacht je van deze afwasbare badkrijtjes? Daarmee kan de kleine Picasso zelfs in bad lekker kleuren zonder geknoei.

Schoencadeautjes voor de creatieveling

Knippen, plakken, kleuren; speciaal voor die kleintjes zijn er kindvriendelijke kinderscharen. Dankzij de afgeronde punten en het plastic materiaal zijn deze scharen veilig voor kinderhandjes. Gek op nijntje én kleuren? Dan mag deze kleurkoffer van nijntje niet ontbreken. Deze 50-delige koffer zit vol met krijtjes, potloden, krijtjes en stempels. Verras je kindje met deze Playmais box. Naast dat je kindje het fantastisch zal vinden om met de gekleurde vlokken te spelen, worden ook creativiteit, motorische vaardigheden en sociaal gedrag gestimuleerd. Win – win dus! De box is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Schoencadeautjes voor de spelletjes fan

Een spelletje spelen is niet alleen leuk, maar stimuleert ook nog eens verschillende vaardigheden van je kind (afhankelijk van wat voor spelletje je kiest). Speel bijvoorbeeld samen het Dikkie Dik memory spel. Omdat je voor dit spel niet hoeft te kunnen lezen kunnen ook de wat kleinere kindjes meedoen. Met dit memory spel oefent je kindje op een leuke manier vaardigheden zoals geheugen en concentratievermogen.

Heb jij een Bumba fan rondlopen? Bekijk dan deze supergrote vloerpuzzel. De puzzel heeft twee vormen dus je kindje kan zelf bepalen wie Bumba op zijn schouder meeneemt. Deze puzzel is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan hier alle schoencadeautjes onder de €10.

Schoentje zetten bij Prénatal

Ook dit jaar mogen kindjes in de leeftijdscategorie 0 tot en met 6 jaar hun schoentje zetten bij Prénatal*. Vanaf 17 november worden er in de winkels kleurplaten uitgedeeld. Zie jij geen mogelijkheid om naar de winkel te gaan? Geen nood, ook online is hier de kleurplaat te downloaden. Knip zo goed mogelijk langs de lijntjes en vouw en plak het schoentje in elkaar. Versier en kleur het schoentje zo leuk mogelijk; alles mag! Is de creatie helemaal klaar? Vergeet dan niet om op het schoentje de naam en de leeftijd van het kindje op te schrijven. Lever het schoentje vóór 29 november in bij de kassa van een onze Prénatal winkels.

Vanaf donderdag 29 november tot en met woensdag 5 december kun je het schoentje, gevuld met een leuke verrassing, weer ophalen bij de kassa.

*Daarbij geldt dat je één schoentje per kind mag inleveren.