8x schoencadeautjes onder de €10

Sinterklaas

Sinterklaas is in het land! Tijd voor pepernoten, chocoladeletters, oer-Hollandse gezelligheid (voor zover dat kan in deze tijd) én schoencadeautjes.

Oh kom er eens kijken wat er in je schoentje zit

Ken je dat gevoel nog van vroeger? ’s Avonds je schoentje zetten en de volgende ochtend he-le-maal op van de zenuwen of de Sint je schoentje gevuld heeft (en of Amerigo zijn wortel heeft opgegeten natuurlijk). De uitdrukking van je kleintje bij het zien van zijn of haar gevulde schoentje is onbetaalbaar. Als hulp Sint kun je soms wel wat inspiratie gebruiken, daarom hebben wij een aantal toppers op een rij gezet!

Voor de hulppietjes

Sinterklaas heeft het maar druk deze weken! Met deze leuke pietenmutsjes tover jij je kleintje(s) om tot echte hulppietjes. Leuk voor pakjesavond of gewoon tijdens een verkleedpartijtje thuis!

Prénatal pietenmuts

Prénatal pietenmuts roze
€3,99

Prénatal pietenmuts

Prénatal pietenmuts grijs/bruin
€3,99

Schoencadeautjes van hout

Houten speelgoed stimuleert de creatieve ontwikkeling van je kleintje (lees: geen afleiding door flitsende lampjes, muziek en geluiden). Iets wat menig ouder aan zal spreken 😉 Ook fijn: houten speelgoed kan tegen een stootje en gaat jaren mee! Verwen je kindje met deze leuke houten legpuzzel. Dankzij de vrolijke kleurtjes wordt je kindje uitgedaagd en ontwikkelt het de motorische vaardigheid. Met de houten pick-up beleeft jouw kindje ook vast en zeker uren speelplezier! Deze stoere auto is gemaakt van stevig hout en kan tegen een stootje.

Done by Deer houten puzzel

Done by Deer houten puzzel
€9,95

Little Dutch houten pick-up

Little Dutch houten pick-up
€5,95

Schoencadeautjes voor de waterrat

Sommige kindjes zijn niet uit het water te slaan. Speciaal voor die kindjes is er de altijd vrolijke badeend. Speelplezier gegarandeerd! Of wat dacht je van deze zachte badblokken? Daarmee kan je kleintje echte bouwwerken maken in bad.

Badeend klein

Prénatal badeend klein
€2,49

Schoencadeautjes badblokken

Playgro zachte badblokken
€9,99

Schoencadeautjes voor de creatieveling

Gek op verven? Dan is deze set met vingerverf perfect! Zo kan jouw kleintje lekker de Picasso in huis uithangen. Liever kunstwerken maken met klei? Dan kan jouw kindje zijn hart ophalen met deze leuke klei set. Lekker kleien en al spelenderwijs de verschillen tussen vormen en kleuren ontdekken!

SES My First vingerverf

SES My First vingerverf
€7,99

SES My First klei set

SES My First klei set
€9,99