Samen de wereld verkennen met Stokke® Xplory®

Samen de wereld verkennen ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Stokke® Xplory®. De kinderwagen kenmerkt zich onder andere door het in hoogte verstelbare zitje. Dit brengt je kindje dichter bij jou omdat jullie hierdoor op ooghoogte contact hebben met elkaar.

Zo kunnen jij en je kleintje van elkaar genieten en samen op ontdekkingstocht gaan. En zeg nu zelf, er is toch niets leuker dan zoveel mogelijk momenten samen te beleven. Zeg maar hoi tegen heel veel leuke tripjes!

Ontdek de wereld om je heen

Struinen door de stad wordt easy peasy want ook daar is met de Stokke® Xplory® rekening mee gehouden. Het doordachte ontwerp heeft een kleine draaicirkel, waardoor je moeiteloos door de stad manoeuvreert. De Stokke® Xplory® is een comfortabele en stevige kinderwagen die veel mogelijkheden biedt. Het zitje kan in verschillende standen worden versteld en kan in twee richtingen op het frame gezet worden, zodat je kleintje naar jou of de wijde wereld in kan kijken. Voor ieder moment kies je het beste uitzicht voor je kindje.

Nieuw design

De Stokke® Xplory® is al een iconische kinderwagen op zich maar is nu ook verkrijgbaar met een All Black onderstel. Hiermee kom je helemaal stylisch voor de dag. De toepassing van mat metaal en glanzend kunststof in combinatie met het contrasterend textiel versterkt het unieke silhouet van deze bijzondere en opvallende kinderwagen.

Waarom de Stokke® Xplory®?

  • Het zitje kan in verschillende standen worden versteld.
  • Het zitje kan in twee richtingen op het frame gezet worden.
  • In hoogte verstelbaar waardoor je kindje gemakkelijk bij je aan tafel zit.
  • 360 graden draaibare zwenkwielen.
  • Handige opbergvakken en boodschappennetje.
  • Bij de zwarte uitvoering zit standaard een cupholder en parasol.

De Stokke® Xplory® is daarnaast ook verkrijgbaar in de kleuren: Red / Black / Black melange / Grey melange. Ook zin gekregen in interactieve ritjes samen met je kleintje? Bekijk snel al de Stokke® Xplory® kinderwagens in onze webshop.

geen reacties

laat hier je reactie achter!