Samen slapen met de Chicco ‘Next2me’ wiegjes

De eerste weken is het fijn om je kindje zo dicht mogelijk bij je te hebben. Vooral het eerste half jaar is dit heel belangrijk. Je kunt namelijk in de gaten houden of je kindje op de goede manier slaapt. Met de Next2Me (dream) wiegjes van Chicco ligt je baby ‘s nachts dicht bij je, maar het ligt wel in zijn eigen bedje. 

Chicco Next2Me

Het klinkt onwijs fijn om met je kindje in één bed te slapen, maar dit heeft heel veel risico’s en wordt dus niet aangeraden. Het Next2me wiegje van Chicco zorgt ervoor dat je kindje veilig in zijn of haar wiegje kan slapen, terwijl jij dichtbij bent. Het wiegje wordt namelijk aan het bed van de ouders bevestigd en kan in hoogte versteld worden. Zo kan je het wiegje precies op de gewenste hoogte instellen!

Gemakkelijk in gebruik

De lichte structuur zorgt ervoor dat de wieg makkelijk te monteren en demonteren is. Het ‘raampje’ in de wieg is bewust doorschijnend, zodat je als ouders en kindje toch visueel contact houdt tijdens het slapen. Jij kunt lekker naar je kindje kijken – want die eerste dagen kun je je ogen écht niet van die kleine afhouden 🙂  Je kindje wordt ouder – en dan is het fijn om geleidelijk het wiegje iets verder van het bed te verplaatsen. Zo leert je kindje langzaamaan zelfstandig slapen. De verschuifbare poten in de wieg zorgen ervoor dat dit kan!

Het bedje heeft een zacht matras en een handige opbergtas voor als je het bedje ergens mee naar toe neemt. Daarnaast kan de bekleding makkelijk van de wieg worden afgehaald, om bijvoorbeeld in de was te stoppen.

Chicco Next2Me Dream

De Chicco Next2me Dream is het nieuwe wiegje van Chicco en heeft net wat meer extra’s. Wat handig is aan de Dream, is dat je hem met één hand kunt openen of sluiten. Fijn als je net met je verwarde hoofd wakker wordt 😉 Uniek aan de Chicco Next2me Dream is dat het wiegje ook als schommelwieg gebruikt kan worden. Mocht je je kindje gerust willen stellen, dan kun je hem heerlijk heen en weer wiegen.

Cashback actie

Koop je tussen 20 juni 2018 en 31 juli 2018 een Chicco Next2Me (dream) bedje? Dan ontvang je €50,- cashback! Daarnaast krijg je nog een extraatje: een gratis Chicco Next2Me hoeslaken 2pack. Als je net als wij zo enthousiast geworden bent over dit handige Next2me wiegje – neem dan gauw een kijkje in één van onze winkels of webshop.

geen reacties

laat hier je reactie achter!