Samen eropuit met de Babboe Bakfiets

Babboe bakfiets

De dagen worden langzaam al iets langer en de eerste zonnestralen laten zich weer zien. Tijd om er lekker op uit te gaan met jouw kleine! Of je je kindje(s) nu moet brengen naar het kinderdagverblijf, school óf samen wilt genieten van een zonnige winterse dag: de Babboe bakfiets is het ideale vervoersmiddel. Lees snel verder en maak een testrit wanneer het jou uitkomt!

Waarom een Babboe bakfiets?

Een Babboe bakfiets maakt het dagelijks leven een stukje makkelijker! Zo zet je je kindje(s) (max. 4) gezellig in een bak, houd je je kleintje(s) gemakkelijk in de gaten én kun je tegelijkertijd van alles meenemen. Denk aan een buggy, boodschappen, speelgoed of een hond. Daarnaast fiets je met een Babboe bakfiets eenvoudig naar de kinderopvang, de supermarkt of de speeltuin en zijn files verleden tijd! De Babboe bakfiets biedt nog meer voordelen:

1. Kies het model dat bij jou past

Dankzij de verschillende modellen kun je altijd een Babboe vinden die bij jouw dagelijkse routine past. Ga jij voor een sportieve, meer wendbare tweewieler? Of ga je meer voor een stabiele driewieler met een robuuster design? Ook zijn er verschillende zitjes beschikbaar voor elke leeftijd: van Maxi-Cosi houder en babyschaal tot stevige peuterzitjes en comfortabele kussentjes. Daarnaast zijn de fietsen voorzien van een parkeerrem, zodat je bakfiets altijd veilig op zijn plek blijft staan.

2. Snel vooruit met de elektrische variant

Naast de “normale” variant zijn er ook elektrische modellen verkrijgbaar – daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. 😉 Zo kan je bij de elektrische bakfietsen kiezen tussen een middenmotor of een motor in het achterwiel. Ideaal voor een lange rit naar school, een vriend(in) of naar het strand.

3. Geschikt voor newborns

Ben jij een trotse ouder van een pasgeboren baby? Ook dan is de Babboe bakfiets uitermate geschikt. Zo kun je je kleintje al vanaf 2-3 maanden veilig meenemen, bijvoorbeeld in een Maxi-Cosi drager die voor sommige bakfietsen beschikbaar is. Heerlijk om samen met je kleintje de natuur in te gaan en een frisse neus te halen!

Babboe bakfiets

4. Veilig én duurzaam

Je kindje(s) veilig van A naar B brengen is natuurlijk het allerbelangrijkst. Met de Babboe bakfiets houd je je kleintje(s) altijd goed in de gaten. Ze zitten namelijk direct in jouw gezichtsveld én in een stevige bak. Handig! Daarnaast zijn de bakfietsen van Babboe getest op veiligheid en duurzaamheid door de internationale testautoriteiten SGS en TÜV.

Testdagen bij Prénatal in 2020

Ben jij overtuigd van de voordelen van een bakfiets of twijfel je of dit bij jou past? Kom dan eens langs in één van onze winkels om een testritje te maken! Hieronder hebben we de deelnemende megastores en tijden voor je uitgelicht:

  • Groningen 22 februari 2020 van 10:30 – 13:30 uur
  • Zaandam 22 februari 2020 van 10:30 – 13:30 uur
  • Breda 29 februari van 10:30 – 13:30 uur
  • Hengelo 29 februari van 10:30 – 13:30 uur
  • Den Bosch 7 maart 2020 van  10:30 – 13:30 uur
  • Alkmaar 21 maart 2020 van 10:30 – 13:30 uur
  • Groningen 30 mei van 10:30 – 13:30 uur
  • Heerlen 30 mei van 10:30 – 13:30 uur

Korting bij Prénatal

Goed om te weten: bij besteding vanaf €75,- in onze winkels of webshop ontvang jij een kortingsvoucher van €180,-  op een elektrische Babboe bakfiets. Deze voucher is geldig op zowel koop als privé lease van een bakfiets. Hoe leuk is dat? 🙂 Kijk voor meer info op Prénatal.nl. (deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen)