Samen aan tafel met de vernieuwde Stokke Tripp Trapp®

Stokke Tripp Trapp

Het kerstdiner staat voor de deur! Wel zo gezellig als je met het hele gezin aan tafel kunt zitten natuurlijk. De Stokke Tripp Trapp® is de ideale stoel om je kindje al vanaf de geboorte op dezelfde hoogte aan tafel aan te laten schuiven als de rest. Niet alleen reuze gezellig, maar ook super praktisch want zo hebben jullie je handen vrij. Met de nieuwe toevoegingen aan de Tripp Trapp® wordt het tafelen nóg leuker!

Tripp Trapp® Storage

Oké toegegeven… jouw kleine gaat het waarschijnlijk niet redden om de hele avond keurig aan tafel te blijven zitten tijdens het kerstdiner. Dan is het zoeken naar speelgoed, kleurplaten en kleurpotloden om jouw mini te vermaken. Stokke heeft hier wat op bedacht en introduceert daarom de Tripp Trapp Storage, een bewaarruimte die makkelijk aan je stoel te bevestigen is. Zo heb je alle slabbetjes, doekjes, speeltjes of kleurpotloden binnen no time bij de hand. Hoe handig is dat! De Tripp Trapp Storage is makkelijk te bevestigen en te verwijderen van de stoel en kan ook op de grond of tafel worden geplaatst. Heb je een oudere Tripp Trapp? Geen probleem! De Storage is geschikt voor elke Tripp Trapp geproduceerd na 2003 en sluit ook aan op alle Tripp Trapp accessoires, zoals de Newborn Set en Baby set.

Nieuwe kleurtjes

Niet alleen is de Tripp Trapp uitgebreid met een handige opberger, ook zijn er leuke nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie poederroze kleur Serene Pink?  De ontwerpers van Stokke lieten zich voor deze nieuwe kleur inspireren door moeder natuur en de blozende knoppen die bloeien aan de kersenbomen. Ook de kussens voor de Tripp Trapp, gemaakt van zacht biologisch katoen, zijn meegenomen in nieuwe kleurtjes en printjes. Leuk om te mixen & matchen!

Shop till you drop

Stokke Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp serene pink
€189,-

Stokke Tripp Trapp Storage opbergbak

Stokke Tripp Trapp Storage opbergbak
€29,-

Stokke Tripp Trapp kussentje

Stokke Tripp Trapp kussentje
€45,-

Stokke Tripp Trapp kussentje

Stokke Tripp Trapp kussentje
€45,-