Rustig slapen met de ZAZU dierenvriendjes

Slapen, je raakt er als ouders niet over uitgepraat. Niet ieder kindje komt even gemakkelijk in slaap. Je gunt je kleine (en jezelf 😉 ) een fijne nachtrust. ZAZU helpt daar een handje bij. Dit Nederlandse merk ontwikkelt kinderproducten om kinderen én ouders een betere nachtrust te geven. Meet Liz, Dex en Kiki!

KIKI-lifestyle-2-072517

Heartbeat knuffel

Liz het schaap en Dex de hond zijn vooral bekend van het hartslag geluid wat ze nabootsen. Heel fijn voor je kindje, die gewend is aan dit vertrouwde geluid toen ‘ie nog bij mama in de buik zat. De knuffels kunnen hiernaast ook white noise, rustgevende natuurgeluiden en slaapliedjes afspelen om je kleintje gerust te stellen.

Sterrenprojector

Meet Kiki! Dit schattige katje projecteert een magische sterrenhemel op het plafond om je kindje te vermaken. Ook speelt het drie rustgevende melodieën af: hartslag geluid, natuurgeluiden  of lounge muziek helpen je kindje in slaap te vallen.

Je hoeft niet bang te zijn dat dit de hele nacht doorgaat. Bij Liz en Dex gaat de muziek na 10 minuten uit. En de projectie van Kiki schakelt uit na 30 minuten en de muziek na 15 minuten. Mocht je kindje toch weer wakker worden; dan gaan ze gewoon weer automatisch aan bij het horen van het huilen.

Shop deze dierenvriendjes

4429095

Zazu Heartbeat Liz
€29,99

4493354_3 (2)

Zazu Heartbeat Dex
€29,99

KIKI_Product-shot-front-2_LR

Zazu Sterrenprojector Kiki
€34,99

geen reacties

laat hier je reactie achter!