Rosti Mepal kinderservies – Nijntje Speelt


Wie kent Nijntje nou niet? Met het Nijntje servies van Rosti Mepal wordt tafelen één groot feest. Ga lekker spelen met Nijntje! Even schommelen, op de step of met een vriendje spelen; jouw kindje doet direct wat leuke ideeën op!

Psst… wist je dat wij 5 setjes weg mogen geven op Facebook?

Het perfecte servies voor je kleintje

Vind jouw kleintje het lastig om zijn bordje leeg te eten? Wellicht lukt het wél met dit Nijntje Speelt kinderservies. Want welk kindje wil er nou niet eten van servies met Nijntje erop? Het servies is op een manier gemaakt zodat je kindje er lang van kan genieten. Hij overleeft het prima in de vaatwasser, is licht van gewicht en kan tegen een stootje.

Leuk om te krijgen of weg te geven

De set bestaat uit een mok, kinderglas, plat bord en een papbord en zit verpakt in een mooie geschenkverpakking. Leuk om zelf te krijgen, maar daardoor ook origineel om weg te geven als bijvoorbeeld een kraamcadeau. De onderdelen zijn allemaal bedrukt met Nijntje en maken onderdeel uit van het Nijntje speelt assortiment.

Wil jij je kleintje ook lekker (leren) smullen van het Nijntje kinderservies? Wij geven 5 setjes weg op Facebook. Natuurlijk kun je ook langskomen in één van onze winkels of de set bekijken in onze webshop!

Bron foto: PSblog.nl

 • Jacqueline
  18 mei 2017 at 08:07

  Zou graag het Nijntje serviesje willen winnen voor Lara, dit is schat van een meid en sinds kort us ze van de tweede baby in verwachting, ik gun het haar heelerg.b

 • Marjolein
  18 mei 2017 at 20:12

  Zou graag het nijntje servies winnen voor mijn dochterje

 • J oldenhf
  21 mei 2017 at 21:46

  Ik zou het graag voor mijn kleindochter chloë willen hebben kan ze straks lekker eten bij oma