WIN: 1x Bopita Box Retro

Bopita box

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

Een box is zo’n praktische aankoop die onmisbaar is als je een baby verwacht. Uurtje slapen, uurtje spelen (als je kleintje wat groter is) en ondertussen heb jij je handen vrij. De Retro Box van Bopita heeft door zijn schuine pootjes – de naam zegt het al – een echte retro uitstraling. Staat dus ook nog eens leuk in je interieur! 

Voordelen van een box in huis

Als de kleine er eenmaal is, kan een box goed van pas komen. Bijvoorbeeld als je even je handen vrij wilt hebben om te koken of de voeding voor je baby klaar moet maken. Als je mini wat ouder is, is de box ook een fijne plek om in te spelen. Natuurlijk is het enorm fijn om je kleintje te knuffelen en lekker vaak vast te houden, maar het is ook goed voor je kindje om hem of haar regelmatig in de box te leggen; een handige plek om te oefenen voor het omrollen of je baby op zijn buikje te leggen. Zo kan jouw kleine zich goed bewegen en ontwikkelen.

Retro Box

De Retro Box van Bopita is opvallend anders dan andere boxen. De schuine pootjes en ronde spijlen geven de box een trendy uitstraling. De box is licht van gewicht, dus makkelijk om even te verplaatsen als dat nodig is. Maakt je kleintje de eerste bewegingen om te gaan staan? Door de verstelbare bodemplaat plaats je deze eenvoudig in de laagste stand zodat je kindje niet uit de box kan klimmen. De box is gelakt met een kindveilige lak op waterbasis én is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Box Retro Bopita
Bopita box wit

WIN: 1x Bopita Box Retro

*Deze winactie is verlopen. Kijk snel op onze website voor welke prijs je vandaag kunt meespelen!

Op dinsdag 1 oktober maken we de winnaars bekend. Indien je één van de winnaars bent krijg je van ons persoonlijk bericht. 

*Bekijk onze actievoorwaarden