‘PURPLE PLAYGROUND’: DE NIEUWSTE SWEET PETIT COLLECTIE

YAY! Het is weer tijd voor een nieuwe Sweet Petit by Prénatal collectie. Speels, lila als key kleur en gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail; shop de collectie nu online én in onze winkels.

Nieuw bij Prénatal

368A1947

Inspiratie van de collectie

Met de ‘Purple Playground’ collectie wanen we ons midden in een creatieve stad. Waar cultuur en architectuur samenkomen. De look & feel van deze collectie is dan ook urban boho. Relaxed, speels, stoer en vrij. Het boho gevoel is terug te vinden in de relaxte fit, scheef geplaatste zakjes, de raw edges voor boys en de ruffles voor girls.

Kleur: lila gemixt met grijs en een vleugje karamel

Nieuw dit jaar is de lila voor zowel girls als boys. Lila is dé kleur van 2020 en zien we dan ook volop terugkomen in het straatbeeld. De boys hebben een stoere variant van de girls, gecombineerd met twee basiskleuren: een kit kleur en dark grey. Daarnaast zie je subtiel de kleur ‘karamel’ terugkomen in bijvoorbeeld labeltjes van de kleding. Deze kleurenmix samen met de naturel houten knoopjes, die door de hele collectie zijn gebruikt, zorgen voor een verfijnd kleurbeeld. Door de doordachte kleurkaart is de collectie in zijn geheel met elkaar te combineren. De girls kunnen zelfs alle boys styles dragen en mixen & matchen. Je maakt de urban boho look helemaal af met een stoere grijze jeans uit onze jeans collectie en een paar Bergstein regenlaarsjes.

368A2209

Stoffen & Patronen

In de collectie wordt op verschillende manieren gespeeld met streepjes. Daarnaast is er ook gemixt met stoffen die ‘binnenste buiten’ en aan de goede kant van de stof worden gebruikt. Nieuw in deze collectie is ook de mousseline stof die gebruikt is voor zowel jongens als meisje.

Key-items van het seizoen

Ook dit seizoen hebben we weer een aantal mooie key-items. Zo is de lila tuinbroek in mousseline stof (met toffe achterkant) een echte eyecatcher. Voor de baby girls zitten er weer cute bloomers in de collectie. Eén eendelige variant in lila kleur en een tweedelige uitvoering in roomwit, beiden met mooie ruffles aan de mouwtjes. Voor de baby boys is het eendelige grijze pak in mousseline stof een echte musthave.

Over Sweet Petit

Sweet Petit by Prénatal wordt door het designteam van Prénatal ontworpen. De designers putten voor de collectie uit hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige kleine momentjes en alledaagse dingen. De limited edition Sweet Petit by Prénatal collectie wordt vier keer per seizoen uitgebracht. Elke collectie heeft een wisselende ontwerpinspiratie en is exclusief te koop in de Prénatal winkels en webshop prenatal.nl.