Een Puckababy slaapzak: voor jarenlang plezier!

Een Puckababy slaapzak: een investering waar je gegarandeerd jarenlang plezier van gaat hebben. Veel moeders gingen je al voor en hebben fijne ervaring met deze (inbaker)slaapzakjes. Bij Prénatal hebben we ze allemaal voor je in huis; naast het inbakerslaapzakje hebben we óok het newborn slaapzakje én natuurlijk de favoriete 4 seizoenen slaapzak. Ontdek welke past bij jouw kleine!

puckababy piep new york

Puckababy Gogo

De Puckababy GoGo is een omslagdoek, maar dan nét even wat luxer! Naast dat ie super mooi (én zacht!) is, is hij vooral heel praktisch. Er zit een warm mutsje aan de bovenkant en onderaan is ‘ie gesloten. Hierdoor zijn de beentjes van je baby altijd lekker ingepakt. De Puckababy GoGo geeft het geborgen gevoel van een (inbaker)slaapzakje, maar dan buiten het bedje om. Door speciale gordelsleuven kun je de omslagdoek ook in het autostoeltje gebruiken. Hierdoor is een jasje niet meer nodig!

 

 • Luxe wikkeldoek met beentjes;
 • 0 t/m 7 maanden;
 • Hele jaar door bruikbaar;
 • 100% teddy. Binnenkant: 100% katoen.

Puckababy Piep & Mini

De Puckababy Piep (0-3 maanden) is het inbakerslaapzakje die je kindje (en jou) helpt om rustig te slapen. De buikband binnen in de Piep houdt je baby veilig op zijn plaats. De armpjes liggen er los overheen, maar blijven wel binnenin het ‘coconnetje’. Door deze begrenzing vindt je baby sneller rust, en slaapt het vervolgens langer en dieper. De Puckababy Mini (3-6 maanden) kun je gebruiken als je langzamerhand het inbakeren een beetje wilt afbouwen. Dit slaapzakje heeft ritjes aan de zijkant, waar de armpjes van je kleintje op een gegeven moment tegen die tijd doorheen kunnen.

 • Nieuwe collectie GLOBAL met dezelfde succesvolle producten in een nieuw jasje
 • Ventilerende stof en hele jaar door bruikbaar
 • Gemakkelijk en veilig in gebruik door mouwritsjes, buikband en binnenhesje
puckababy teddy newborn bag
puckababy bag berlin

Newborn Bag

Hm..! Als je op zoek bent naar een warme, geborgen slaapzak, zit je goed met een Puckababy Newborn Bag. Deze zachte slaapzak ziet er super comfortabel en luxe uit en heeft zelfs anti-krabwantjes. In de Newborn Bag voelt je kindje zich niet verloren, waardoor het makkelijker in slaap valt en uiteindelijk langer (door)slaapt.

 • 0-6 maanden
 • Mouwen af te halen (ook geschikt voor de zomer)
 • De Bag Newborn is dubbel gevoerd en is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, Teddy en Katoen.

Bag 4 seasons

De Bag is een luxe slaapzak en biedt 4 slaapvarianten in 1. Door de verstelbare lengte is de slaapzak wel 2 jaar lang te gebruiken, dag en nacht. In een handomdraai ga je van winter-, naar herfst-, lente- en zomer slaapzak. De 4 seizoenen slaapzak maakt de overgang naar gewoon slapen gemakkelijker en houdt de rust vast. Je kunt namelijk de onderkant verstellen naar de lengte van je kleintje. Net als in dat veilige ‘coconnetje’, maar nu met de armpjes vrij!

 • De buitenzak is van 100% katoen en de binnenzak van 50% katoen en 50% microfiber;
 • ÖKO-TEX 100 klasse 1 gecertificeerd!

Dit zijn ze!

119783_1197830011

Puckababy GoGo
€49,99

Puckababy Piep Hong Kong

Piep Hong Kong
€39,95

117468_1174680011

Bag Newborn
€69,99

1824_TOKYO_1

4 seasons Bag
€119,95