5 x waarom de Puckababy Gogo om van te dromen is!

prenatal_gogo_6_good-looking-sleep
Tijdens de zwangerschap zit jouw kindje negen maanden lang veilig in je buik – heerlijk warm en vertrouwd. Dat vertrouwde en warme gevoel wil je na de geboorte natuurlijk zo houden. De Gogo van Puckababy is een luxe omslagdoek die precies in die behoefte voorziet. Wij hebben 5 redenen waarom de Gogo een droom omslagdoek is, lees je mee?

#1: Verwarming en bescherming, net als in de buik

De Puckababy Gogo omslagdoek werkt hetzelfde als een ouderwetse omslagdoek, maar heeft ook nog een prachtige look en feel! De omslagdoek houdt je baby de hele dag door warm, net als in de buik. Het verwarmt je kindje door het warme mutsje bij het hoofd en de gesloten onderkant.

#2: Ideaal voor in het autostoeltje

Ga je op pad met de auto? De Gogo heeft gordelsleuven aan de achterkant. Dat betekent dus dat de omslagdoek speciaal gemaakt is om ook in een autostoeltje te passen. Super handig, nietwaar?

prenatal_gogo_4_autostoeltjeg
#3: Een complete omslagdoek!

De omslagdoek van Puckababy is heel compleet. Je hebt een lekker warm mutsje, een gesloten onderkant die zorgt voor warme beentjes en de extra buikband. De buikband zorgt ervoor dat alles fijn bij elkaar blijft. Een jasje is niet nodig, je kindje kan de hele dag door in de warme omslagdoek!

#4: Hup, lekker in de box!

Baby’s houden van een overzichtelijk leventje. Slapen, eten, knuffelen en spelen – dat is wat baby’s de hele dag doen. De Gogo is ook heerlijk voor in de box. Je kindje ligt in een veilige en warme omgeving en kan ondertussen lekker kijken naar bijvoorbeeld een muziekmobiel!

prenatal_gogo_2_beentje-en-buikband
#5: Lekker voor in de kinderwagen

Ben je van plan om lekker te gaan wandelen? Ook dan is de Puckababy Gogo omslagdoek ideaal. Je kindje blijft heerlijk warm, terwijl het buiten misschien iets kouder is!

Deze luxe omslagdoek is natuurlijk verkrijgbaar bij Prénatal!

 
Heb jij deze prachtige en functionele Gogo omslagdoek? Deel met ons jullie ervaringen! 

geen reacties

laat hier je reactie achter!