Zacht en minimalistisch: de Prénatal My Day collectie

160826-prn-wij-106218-printonline
Hoera! Met trots presenteren wij onze nieuwe newborn ‘My Day’ collectie. Deze prachtige collectie is geïnspireerd door het pure geluk van een pasgeboren kindje en het hele jaar door verkrijgbaar. Van de allerlekkerste onesie tot de leukste mutsjes voor de allerkleinsten. 

De newborn collectie van Prénatal is ontworpen voor de allerkleinsten: ‘Today is my day, it always is’. Er is gebruik gemaakt van de meest comfortabele stoffen en ontwerpen, heerlijk warm en zacht voor je kleintje. De collectie is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 62.

 

De collectie bestaat uit rustige kleuren als midgrijs, mintgroen, offwhite en zachtroze. De kleertjes zijn uitwerkt in mooie melange-kwaliteiten. Het materiaal van een aantal items uit de collectie is een warme dubbele stof, hierdoor blijven de allerkleinsten heerlijk warm. Ook zijn er kleertjes gemaakt van dubbeldoek. Een aantal kleertjes hebben doorgestikte patronen en alles is verfijnd afgewerkt. De collectie bestaat uit verschillende items: broekjes, T-shirts, jasjes, mutsjes en nog meer!

Er is gebruikt gemaakt van de meest comfortabele stoffen en ontwerpen, heerlijk warm en zacht voor je kleintje.

810x810_myday_okt_8

810x810_myday_okt_4810x810_myday_okt_6810x810_myday_okt_7

Mix & match met My Day

Doordat de kleuren van de My Day collectie rustig zijn gehouden, zijn de kleertjes uit de collectie heel mooi en gemakkelijk met elkaar te combineren. De kleuren midgrijs, offwhite, mintgroen en zachtroze passen namelijk ontzettend goed bij elkaar. De simpele kleuren zorgen ervoor dat de kleertjes prima als unisex te gebruiken zijn. Superfijn om heerlijk te mixen & matchen! Wij zien benieuwd welke leuke combi’s jullie samenstellen 🙂

‘Today is my day, it always is’

De collectie is het hele jaar door verkrijgbaar in alle Prénatal winkels en in onze webshop.

  • Francis | Mamazetkoers.nl
    17 mei 2018 at 22:55

    De meeste kleertjes had ik voor mijn zoontje van deze lijn. Zo lief, schattig en zacht. Ik had maatje 50. Jammer dat ze er zo snel uitgroeien.

    Laatst verschenen blog op mamazetkoers.nl : https://mamazetkoers.nl/leestip-jouw-perfecte-jaar/