Travelsleeper T5 reisbed: praktisch op reis

YAY, de vakantieperiode komt er weer aan! Je hebt eindelijk de stap genomen om je kindje een nachtje (één nachtje maar hoor!) bij opa en oma te laten slapen óf je gaat er lekker met je gezinnetje op uit. Naast de enorme tas (wat je al voor zo’n kleintje aan ‘bagage’ moet meegeven?!) moet je ook nadenken over de slaapplek van je spruit. Fijn als je kindje overal in hetzelfde bedje kan slapen, zodat het toch een beetje vertrouwd voelt. 

Travelsleeper T5

Het Travelsleeper T5 reisbedje is een mooi voorbeeld van een goed uitgedacht concept. Dit prachtige, moderne reisbed heeft niet alleen een strak en tijdloos ontwerp, maar is ook uitgevoerd in rustige kleuren. Want al die felle kleurtjes, daar worden we toch helemaal niet blij van 😉

Je kunt ‘m als inklapbaar reisbed gebruiken in de woonkamer, tijdens logeerpartijtjes, op je hotelkamer of voor een dutje op het strand. Waar we bij veel reisbedjes lopen te ‘hannesen’ met het opzetten, ziet dat er bij de Travelsleeper T5 eigenlijk heel simpel uit: draai, klik en klaar. Check het zelf!

Praktisch en compact

Als je het reisbedje koopt, krijg je er een handige reistas bij. Heel praktisch als je er bijvoorbeeld mee over het vliegveld moet lopen 🙂 Ook is er een los matrasje te koop voor extra comfort. Als er een ongelukje gebeurd in bed is het door de vuil- en waterafstotende stoffering makkelijk schoon te maken. De wasbare matrashoes kan gewoon in de wasmachine waardoor je kindje altijd in een schoon reisbedje ligt.

En.. áls je kindje wat ouder is – en je durft het aan dat hij of zij er zelf uit mag klimmen – dan is het ‘open te ritsen’ luik een fijne uitkomst. Maar zolang je baby nog klein is, wil je natuurlijk het liefst dat ze er zo lang mogelijk in blijven liggen.

Shop & Go

De Travelsleeper T5 neem je altijd gemakkelijk mee. Lijkt jou dit het ideale campingbedje voor op reis of een logeerpartijtje? Bekijk hem dan gauw in één van onze winkels of shop hem in onze webshop.

geen reacties

laat hier je reactie achter!