PottyChamp, voor jouw kleine kampioen

FINALLY! Je peutertje is op een leeftijd gekomen dat ‘ie zindelijk kan worden. Maar dat is nog niet altijd zo makkelijk. Dan hebben we goed nieuws voor jouw en je kleintje. De PottyChamp is namelijk een 3 in 1 potje voor jouw kleine kampioen die toe is aan de volgende stap.

Het ideale potje

De PottyChamp is het ideale potje voor jouw kindje. Het potje groeit mee waardoor jij en je peutertje er jarenlange plezier van kunnen hebben. Ideaal toch! Het heeft ook nog eens een leuk design in 4 verschillende kleuren. Wie wil dat nou niet? Een toiletpotje dat matcht met je badkamer en trouwens ook bij de DiaperChamp luieremmer 😉

De DiaperChamp is een luieremmer waardoor luiers heel gemakkelijk worden opgeslagen. Het heeft een uniek systeem dat als enige luchtdicht is. Die vieze luchtjes komen de kamer dus niet in, beter!

DSC_8430
DSC_8423

De functies

De PottyChamp heeft 3 functies:

  1. Het is een toiletpotje met het bakje binnenin waardoor het hygiënisch is. Het bakje is makkelijk te legen.
  2. Het is een toiletzitje dat je op de ‘grote mensen bril’ simpel kan aanbrengen waardoor je kleintje ook op het ‘grote mensen’ toilette kan. Het zitje is universeel en past op alle gangbare toilettezitten.
  3. Het is een opstapje zodat je peuter makkelijk op het ‘grote mensen’ toilette kan zitten. Door de anti-slip op het opstapje is het veilig voor als jouw kleintje er nét niet bij kan 🙂 .

En dit allemaal in 1!

Shop alles van DiaperChamp

PottyChamp

PottyChamp
€24,99

diaperchamp one

DiaperChamp One
€54,99

diaperchamp medium

DiaperChamp Medium
€79,99

Give Away!

Yaay, wij mogen 4 PottyChamps weggeven. Houdt onze Facebookpagina in de gaten en maak kans.

  • Francis | Mamazetkoers.nl
    15 oktober 2018 at 08:06

    Erg handig. Mijn dochter zit hier nog op een standaard potje en we maken gebruik van een opstapje en een brilverkleiner. Met plasse is ze al helemaal zindelijk. Zo trots. Nu nog de grote stap 😉
    Wil je tips? https://mamazetkoers.nl/op-het-potje-zindelijk-worden/