Overal spelen met de Playgro Fold & GO Gym

Playgro fold & go
“Vouw me op en neem me mee!” Laat je baby spelen en ontdekken met de Playgro Fold & Go Gym in en rondom het huis. Deze gym is speciaal voor baby’s ontworpen en biedt veel speelmogelijkheden. De verschillende heldere kleuren, texturen en elementen nodigen je baby uit om te kijken, vast te pakken, grijpen en spelen.

Handig om mee te nemen

De naam verklapt het al: deze ‘gym’ is makkelijk inklapbaar en is daardoor handig op te bergen en op te zetten. En natuurlijk lekker makkelijk om mee te nemen! Compleet met 5 vrolijke hangspeeltjes die je ook van de gym los kunt halen en als draairammelaar, bijtring of speelbal kunt gebruiken.

Leuk om mee te spelen

De Playgro fold & Go Gym kun je op verschillende manier gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je baby op de grond ligt óf wanneer je kleintje lekker in de box ligt. Verder is de gym ook te gebruiken als je baby lekker wilt spelen in het wipstoeltje. Veel opties om de wereld te ontdekken. Wedden dat jouw kleintje wel eventjes zoet is met al die verschillende indrukken!

Nu verkrijgbaar bij Prénatal

Dé perfecte gym voor gezinnen die er graag er op uit gaan. Geschikt vanaf de geboorte. Verkrijgbaar bij alle Prénatal winkels en online. Afmetingen gespreid: 61 x 41 x 57 cm. Afmetingen opgeborgen: 61 x 18 x 28 cm.

1 Comment

  • Reply
    Sandra van baren-nooijen
    8 oktober 2016 at 08:12

    Super leuke actie! Ik doe graag mee voor onze dochter zo kan ze overal heerlijk spelen ♡

  • laat hier je reactie achter!