Nieuw: Philips AVENT ultra soft-fopspenen

Als je kleintje de speen vaak gebruikt kan het zijn dat er vlekjes of irritatie ontstaat rondom de mond. Ben jij op zoek naar een oplossing voor de gevoelige huid van je baby? Dan zijn deze Philips AVENT ultra soft-fopspenen wellicht iets voor jou!

De speen ziet er van een afstand hetzelfde uit – maar wat is nu precies het verschil? Deze speen is anders dan ‘normale’ speentjes door de ‘FlexiFit-technologie’. Dit houdt in dat het schildje super flexibel is en zich aanpast naar de rondingen in het gezicht van jouw baby. Ook heeft het schild extra luchtgaatjes voor de ventilatie. Deze flexibele pasvorm zorgt voor minder last van huidvlekken en irritatie.

In twee verschillende kleuren

 

De fopspenen zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren – per setje krijg je twee spenen met een verschillend design. Hij is er voor de allerkleinsten (0-6 mnd) en de grotere kindjes (6-18 mnd). Bij de Philips AVENT Ultra Soft-fopspeen krijg je een handig sterilisatie- en opbergdoosje geleverd. Hiermee kun je de fopspeen van je baby steriliseren in de magnetron en de speen hygiënisch meenemen.

Deze fopspeen is exclusief te koop in onze Prénatal winkels en op onze webshop.

 

geen reacties

laat hier je reactie achter!