‘PETIT EXPLORER’: DE NIEUWSTE SWEET PETIT COLLECTIE

SweetPetit-blog

YAY! Het is weer tijd voor een nieuwe Sweet Petit by Prénatal collectie. Fijne breisels, mooie kleurcombinaties en gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail; shop ‘Petit Explorer‘ nu online én in onze winkels.

Nieuw bij Prénatal

Sweet Petit

Inspiratie van de collectie

Met de nieuwe collectie van Sweet Petit gaan we terug in de tijd. We wanen ons in de wereld van archeologie en de ontdekkers van de wereld. De collectie vindt haar inspiratie in primitieve printtechnieken zoals grottekeningen, fossielen en oude manuscripten. Het werken in de buitenlucht is een rode draad door de collectie en uit zich in makkelijke kleding, zoals comfy tuinbroeken en fijne laagjes. Voor de meisjes is er een romantische noot toegevoegd wat terug te zien is in de boeren jurkjes met print.

Kleur & structuur

Er wordt gespeeld met mooie kleuren, zoals roodtinten gecombineerd met zand, bruin en diepgroen. Naast de, inmiddels kenmerkende, Sweet Petit silhouetten mogen comfortabele unisex rib shirts niet ontbreken. Ook zitten in deze collectie weer een aantal genderneutrale styles.

Sweet Petit

Key-items van het seizoen

De key-items van deze collectie zijn voor alle kindjes weer verschillend. Voor de baby jongetjes springt het boxpakje in zandtonen eruit en voor de baby meisjes is het groene romperjurkje een échte musthave. Een andere leuke set is de sweat tuinbroek met allover print gecombineerd met de bruinrode sweater voor jongens. Voor de meisjes is de sweat jurk met allover katoenplant print in combinatie met de rode maillot de eyecatcher. Last but not least valt voor zowel jongens als meisjes de grove rib brei jurk en trui op.

Over Sweet Petit

Sweet Petit by Prénatal is een limited edition kledinglijn, dat wordt ontworpen door het designteam van Prénatal. De designers gebruiken hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige, kleine momentjes en alledaagse dingen.