‘Petit a la Campagne’: De nieuwste Sweet Petit collectie

Hello sun and hello Sweet Petit! Onze nieuwste Sweet Petit by Prénatal collectie is uit. ‘Petit a la Campagne‘ is een zomerse lijn met Franse invloeden. De kleintjes slapend op de picknickkleedjes en de peuters rennend tussen de tarwevelden: daar is de collectie op gebaseerd. Enjoy this ‘Petit a la Campagne’!

Nieuw bij Prénatal

Sweet Petit

Inspiratie van de collectie

De inspiratie van deze zomerse lijn komt van het Franse platteland. De warme zonnestralen die schijnen over de tarwevelden, waar een picknickkleed wacht tot jong en oud er lekker op gaat eten of een dutje doet. De zon gaat langzaam onder, de lucht wordt rood en maakt plaats voor een heldere en een zwoele zomeravond. Naast de heerlijke zomerse items voor de warme dagen, zien we door de gehele collectie ook de comfortabele sweat items: perfect voor de wat frissere avonden.

Kleur & structuur

Het kleurbeeld van deze lijn is het kleurenpalet van de zomerzon: zongebleekt geel, donkerrood van de ondergaande zon en zomers wit om het af te maken. Speciaal voor de meisjes nog wat roze voor een romantisch accentje, wat ook erg goed te combineren is met donkerrood en zongebleekt geel. Ook in deze collectie is gekozen voor een fijne mix van structuren en kleurnuances, zoals de wafel- en ribstructuren. Door de zomerse kleuren zijn alle items met elkaar te combineren, voor zowel een hoogzomerse look als een frisse summer night.

Key-items van het seizoen

De key-items van dit seizoen zijn de sweatromper en het eendelig pak in wafelstructuur. Deze items kom je overal tegen – in deze collectie –  in zomerse kleuren als zongebleekt geel en zachtroze. De bekende geweven jurk – met een verfijnd streepje en speelse ruches – is ook in deze collectie terug te zien. Vooral de badstof shirtjes en comfy sweats – met statement tekstjes – zijn échte musthaves voor zowel jongens als meisjes. Go soft and comfy!

Over Sweet Petit

Sweet Petit by Prénatal is een limited edition kledinglijn, dat wordt ontworpen door het designteam van Prénatal. De designers gebruiken hun eigen ervaring als ouders en zijn geïnspireerd door gelukkige, kleine momentjes en alledaagse dingen.

Sweet Petit

Shop de collectie

Sweet Petit pakje

Sweet Petit baby jongens pakje
€17,99

Sweet Petit peuter shirt

Sweet Petit peuter meisjes shirt
€14,99

Sweet Petit baby meisjes body

Sweet Petit baby meisjes    body
€11,99

Sweet Petit singlet

Sweet Petit peuter unisex singlet
€9,99