Papa musthave: de robuuste Stokke Trailz!

30602-trailz-stroller-carry-cot-classic-in-setting-press
De kinderwagen – het blijft een favoriete gadget van de papa’s. Papa’s gaan het liefste niet met een roze kinderwagen over straat. Een stoere en stevige kinderwagen, dat is wat papa’s willen! Wij hebben de perfecte wagen gevonden. De Stokke Trailz is robuust, stoer en avontuurlijk! En extra leuk: ook bij veel mama’s is de Stokke Trailz favoriet. Papa blij, mama blij! 

Met zijn alle op pad, gezellig hè? De Stokke Trailz is ontworpen om samen met het gezin overal naar toe te kunnen. Hij is flexibel voor de ouders en comfortabel voor jouw kindje. De wagen heeft een robuust uiterlijk, iets wat veel papa’s, maar ook mama’s, leuk vinden.

De wagen kun je nóg stoerder maken door te kiezen voor grove all terrain banden. De wielen zijn gevuld met lucht en hebben een goede vering. Als de wagen toch te stoer wordt door de grove banden, dan kun je ook kiezen voor klassieke banden. Deze hebben een zachte vering. Je kunt de banden ook beide aanschaffen en afwisselen!

Één wagen, vijf standen!

Zoals je gewend bent van Stokke, zit het zitje of de reiswieg hoog op het frame geplaatst. Zo kun je makkelijk oogcontact maken met je kindje én de hele dag naar dat lieve snoetje kijken! Je kunt de wagen op 5 standen instellen: 3 standen zijn gericht op de ouders en twee standen gericht op de wereld.

22057-trailz-stroller-terrain-seat-beige-melange-product-press29432-trailz-stroller-seat-red-classic-product-press

Op stap? Ja zeker!

Ben je van plan om een dagje ergens naar toe te gaan? Geen probleem. De Trailz beschikt over een grote en waterbestendige boodschappenmand. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat al je spullen nat worden door een regenbui. Met de Stokke Trailz kun je, ongeacht de weersomstandigheden, gewoon naar buiten!

De wagen is te gebruiken met een reiswieg, een kinderwagenzitje of met een autostoel. Wordt je kindje al ouder én langer? De verstelbare voetensteun op het zitje voorkomt bungelende beentjes!

Kom langs

Benieuw geworden naar de Stokke Trailz? Je kunt altijd terecht bij één van onze winkels voor een proefrit of in onze webshop. De Stokke Trailz is verkrijgbaar in de kleur Brown, Beige Melange, Deep Blue en Black Melange.

geen reacties

laat hier je reactie achter!