Een warm plekje voor winter: de Puckababy Bag 4 Seasons

bagbear2
Eén slaapzakje voor de winter, herfst, lente en zomer. Met de Bag 4 Seasons van Puckababy heeft je kindje altijd een eigen plekje. Ontdek deze luxe en supersofte slaapzak – ontworpen door een mama die alle zorgen rondom slapen in één product heeft verwerkt. Met een veilig én fluffy resultaat! De Puckababy Bag 4 Seasons is uniek in zijn soort en voor alle seizoenen geschikt. 

Waarschijnlijk ken je Puckababy al van de inbakerslaapzakjes – het eerste product waarmee zij kindjes hielpen met in slaap vallen. Mede dankzij de positieve verhalen en vraag naar meer van deze fijne producten heeft Puckababy een ander onmisbaar item ontwikkeld: de Bag 4 Seasons slaapzak. Met de superzachte, warme en teddy achtige slaapzak zorg je ervoor dat jouw kindje een echt knuffelbeertje wordt.

De Bag 4 Seasons slaapzak van Puckababy

Het wordt buiten steeds kouder en dan wil je niets liever dan een heerlijk supersoft en warm slaapzakje voor je kindje. Kleintjes hebben warmte en geborgenheid nodig, dit zorgt er namelijk voor dat je kindje op zijn gemak is en heerlijk rustig wordt. En als je kindje op zijn gemak is en lekker rustig is, dan slaapt je kindje ook langer door. Puckababy begreep dit als geen ander en daarom kunnen heel veel kindjes nu genieten van de zachte ‘Bear’ slaapzakken. De teddy slaapzak met grote of kleine stippen is typisch Puckababy. De teddy achtige slaapzak oogt als een heerlijk warm plekje voor je kindje én dat is het ook. Kom maar op met de winter!

De slaapzak is niet alleen voor de winter, maar ook voor de lente, de zomer en de herfst. De slaapzak is in een handomdraai om te toveren tot een slaapzak voor een ander seizoen. De slaapzak is in lengte verstelbaar: dit betekent dat je jarenlang met de slaapzak kunt doen! “Buy it once, love it forever”, zo omschrijft Puckababy de slaapzak. En daar zijn wij het helemaal mee eens.

De zachte ‘Bear’ slaapzak voelt warm, aangenaam en vertrouwd. Het model van de slaapzak is bewust slank gehouden. Dit zorgt ervoor dat je kindje niet in een té wijde slaapzak slaapt. Dit alles is belangrijk – kindjes worden hier rustig van en slapen langer door. En als papa en mama is dat soms ook best wel fijn 😉

VIDEO: Verantwoorde slaapzak

De Bag 4 Seasons is een echte hit. Logisch, want het is een onwijs handig item! De slaapzak is een verantwoorde aankoop waar je het hele jaar plezier van hebt. Je hebt altijd de juiste TOG-waardes bij de hand. Je kindje ligt dus nooit in een te koude of te warme slaapzak te slapen, de juiste temperatuur is belangrijk! Te koud slapen brengt namelijk onrust – en te warm slapen kan ervoor zorgen dat je kindje oververhit raakt.

De luxe slaapzak van Puckababy is verkrijgbaar bij Prénatal. De slaapzak is te koop in twee varianten – de Bag GREY en de Bag BEAR. De Bag GREY is lichtgrijs van kleur en is te herkennen aan de grote stippen. De Bag BEAR is wit van kleur en te herkennen is aan de kleine stippen. Klik hier om de Bag 4 Seasons te shoppen in de webshop, of kom langs in één van onze winkels!

geen reacties

laat hier je reactie achter!