Overal en op elk moment kolven met de Medela Freestyle Flex™

Freestyle Flex

Als kersverse mama kan het leven af en toe behoorlijk hectisch zijn waardoor het soms lastig is om borstvoeding te combineren met jouw dagelijkse activiteiten. De nieuwe dubbele elektrische borstkolf Freestyle Flex™ van Medela geeft jou de flexibiliteit om te kolven waar en wanneer je dat wilt. Of je nu wilt sporten, weer aan het werk gaat, of een hapje gaat eten met vriendinnen; de compacte Freestyle Flex neem je overal eenvoudig mee naartoe! 

Handige snufjes

Door het lichte en kleine formaat is de Freestyle Flex ideaal om mee te nemen wanneer je buitenshuis wilt kolven. Ook nachtelijke kolfsessies worden een piece of cake door het verlichte touchscreen. Nog zo’n handig snufje is de vertraagde startfunctie. Hiermee heb je 10 seconden  de tijd om je borstschilden goed te plaatsen en ontspannen te gaan zitten voor het kolven begint. Ready, set, go! 

Overal en op elk moment kolven

Ben je weer aan het werk gegaan na je verlof of gezellig een dagje op pad met vriendinnen? Dankzij de ingebouwde oplaadbare accu kun je met de Freestyle Flex waar je ook bent kolven en hoef je je geen zorgen te maken of er een stopcontact in de buurt is. Met een opgeladen accu kun je tot wel 8 keer kolven, hoe fijn! Moet je onverhoopt onderweg toch je borstkolf opladen? Geen probleem, want met de bijgeleverde USB-kabel gaat dit ook supermakkelijk.

Wist je dat de Flex technologie zorgt voor meer comfort tijdens het kolven én een betere melkstroom en daardoor 11% meer melk?

Handige reminder

Met de Freestyle Flex hoef je je kolfsessies niet meer handmatig bij te houden. De kolf registreert de gegevens van je kolfsessie automatisch in de MyMedela app. Ook waarschuwt de app je wanneer de accu van je kolf bijna leeg is. Altijd fijn zo’n reminder!

Veilig bewaren

Om ervoor te zorgen dat je de kolf ook echt makkelijk met je mee kunt nemen, wordt de Freestyle Flex geleverd met een handige tas voor je kolf- en moedermelkflesjes. Met het bijgeleverde koeltasje kun je je afgekolfde melk veilig bewaren en vervoeren tot je weer thuis bent.

Freestyle Flex

Shop till you drop

Medela Freestyle Flex

Medela Freestyle Flex
€329,-