Op visite tijdens de feestdagen: gadgets voor onderweg!

160811-prn-kado-104531-printonline
De feestdagen komen eraan! Heerlijk eten, leuke dingen doen en op visite bij vrienden en familie. Helaas komt het weinig voor dat iedereen op loopafstand woont en zal er een autorit gemaakt moeten worden. Is deze lang? Dan kan dit best saai zijn voor jouw kindje. Maar geen probleem! Zolang jouw kindje zich goed kan vermaken zal de autorit veel sneller gaan, niet alleen voor je kindje maar ook voor jou!

1. Comfortabel voor je kindje en handig voor mama en papa de Maxi-Cosi Axiss Origami

Dit autostoeltje is zo handig! Doordat je de autostoel 90 graden kan draaien, draai je het stoeltje heel eenvoudig richting de deur. Dus je kunt je kindje gemakkelijk in en uit en stoeltje halen. En natuurlijk is het autostoeltje comfortabel zo dat je kleintje lekker weg kan dromen tijdens de rit. Dit stoeltje is geschikt voor kindjes van 9 maanden tot ongeveer 4 jaar (9-18 kg)

1

2. Brrr, houd je kindje goed warm met de voetenzak van Jollein

Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om je kindje goed warm te houden. Voor de kleintjes van 0-9 maanden is deze voetenzak van Jollein heel fijn. De voetenzak heeft een diamond vorm breisel, is heerlijk teddy zacht van binnen en de mint-groene kleur is leuk voor meisjes én jongetjes.

23

3. Met de Autostoel organizer houd je de auto opgeruimd en netjes

De handige autostoel organizer hang je aan de stoel voor je kleintje. Stop er een tablet in en je kleintje kan de hele weg filmpjes kijken. Ook kun je er speelgoed of eten en drinken in opbergen. Zo blijft de auto netjes en je hebt alles binnen handbereik.

7

4. Worden Siep & Billy de nieuwe reisvriendjes van je kleintje? Of wordt het Dirk Draak?

Deze handige knuffeltjes kun je vastbinden aan de autostoel. Zo voorkom je dat het speelgoed op de grond valt (en dus een huilende baby op de achterbank). Samen met zijn vriendjes kan je kindje lekker spelen.

5

6

5. Bescherm je kindje extra met een gordelhoes

Soms kan de rand van de veiligheidsgordel het nekje van je kleintje bezeren omdat deze wat scherp kan zijn. Deze berenvriendjes beschermen jouw kindje tegen het schuren van de veiligheidsgordels en zorgen voor een comfortabele rit. De beertjes op de gordelbeschermers vermaken jouw kindje en zo gaat de reis een stuk sneller!

 

8

 Nog meer cadeautips nodig? Bekijk onze cadeauzoeker voor een overzicht van al onze cadeaus. Maak eenvoudig een cadeaulijst aan en bewaar daar alle cadeaus van jouw verlanglijstje en die van je kleintjes. 

geen reacties

laat hier je reactie achter!