Op stap (met de kids)

Voordat mijn vriend en ik kinderen hadden, gingen we er ieder weekend op uit. Wekelijks gingen we uit eten, shoppen of een mooie stad bezoeken. Toen we papa en mama werden, veranderde dit toch wel (ook al riepen we zo hard; wij blijven áltijd de dingen doen, die we nu ook doen).

Af en toe brengen we de kids weg naar opa en oma, zodat we er met zijn tweetjes op uitgaan. Maar de meeste tijd proberen we activiteiten te plannen waar we met zijn vieren plezier kunnen hebben.

Eén van onze favoriete hotspots is het strand. Sam kan de hele dag spelen in het zand, terwijl wij een lekkere lunch en drankjes nuttigen met Mees in de kinderwagen. We gaan dan graag naar strandtent Sand & Pepper in Burgh-Haamstede.

Daarnaast is Antwerpen onze favoriete stad waar we vooral in de zomer vaak te vinden zijn. We bezoeken dan Park Spoor Noord waar een leuke zomerbar is en fonteintjes voor speelplezier.

Op stap1

Daarnaast is Bocadero een te gekke hotspot met een leuke bar en strandje waar de kinderen kunnen spelen. Het is heel cliché, maar zo waar: ‘wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders het ook naar hun zin’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maartje van Kelle is lerares op een basisschool en personal assistant van haar twee zoontjes Sam (3,5 jaar) & Mees (9 maanden). En heeft daarnaast haar eigen blog: www.ourlittlephotodiary.com

Ook erop uit met de kleine? Bekijk in onze webshop alle musthave producten voor een dagje uit.

geen reacties

laat hier je reactie achter!