Op reis met de Stokke Jetkids Bedbox 2.0

YAY! De zomervakantie staat voor de deur en de vliegtickets zijn geboekt. Tijd om de koffers te pakken! De Jetkids by Stokke Bedbox 2.0 is tijdens de reis het beste (koffer)vriendje van je mini. Deze reistrolley slash vliegtuigbedje zorgt voor vermaak én gemak naar en in het vliegtuig. Dat is nou nog eens handig!

Reiskoffer en vliegtuigbedje in één

De Jetkids Bedbox 2.0 van Stokke is een multifunctionele reiskoffer voor je kleintje. Met het hengsel kan je mini het koffertje zelf achter zich aan trekken. Is je kleine het zelf lopen toch even zat? Dan zet je hem of haar op de BedBox en trek je de koffer én je kindje achter je aan. Zo hoef jij niet te sjouwen en je mini heeft gegarandeerd plezier! Nog zo’n handig snufje aan deze koffer is de bedfunctie voor in het vliegtuig. Aan boord maak je in 5 eenvoudige stappen een bed van de koffer. Zet het deksel op hoogte van de vliegtuigstoel, leg het meegeleverde matrasje met zijkussentjes eroverheen en klaar is het bedje voor je kleine! Je mini kan op deze manier lekker ruim slapen of met de beentjes gestrekt zitten.

Genoeg opbergruimte

Een nieuwe functie van deze reiskoffer is dat de deksel nu ook opbergruimte heeft. Zo kan je kleintje al z’n favoriete knuffels en speelgoed meenemen. De Jetkids Bedbox is geschikt voor kindjes van 1 tot 7 jaar en vanaf 3 jaar te gebruikenals ride-on koffer.

Multifunctioneel

  • In 5 eenvoudige stappen maak je van de Jetkids Bedbox 2.0 een kinderbedje op de vliegtuigstoel.
  • De voorwielen van de koffer kunnen 360° draaien.
  • Verstelbare riem zodat je kleintje (of jij als die zwaar is) over de schouder kunt dragen of achter zich kan trekken.
  • De handige deksel voorkomt dat de spulletjes uit de koffer vallen als je ‘m opent.
  • Bij de reiskoffer is een comfortabel en wasbaar matras inbegrepen.
  • Personaliseer de Bedbox met de bijgeleverde grappige stickers.

Shop Jetkids by Stokke

Jetkids green aurora

Stokke Jetkids Bedbox 2.0 green aurora
€159,-

Jetkids blue sky

Stokke Jetkids Bedbox 2.0 blue sky
€159,-

Jetkids pink lemonade

Stokke Jetkids Bedbox 2.0 pink lemonade
€159,-