Op de fiets met de Thule Yepp Nexxt Mini – Maxi

Een rondje fietsen is heerlijk tijdens een zomerse dag, maar voor veel papa’s en mama’s is de fiets het hele jaar door hun dagelijks vervoersmiddel. Weer of geen weer: jij gaat met de fiets. Je moet hier wel goed op voorbereid zijn. Een fietsstoel voor je kindje moet comfortabel zitten, licht zijn voor op de fiets en natuurlijk en leuke uitstraling hebben. De Thule Yepp Nexxt has it all!

Mini en Maxi

De eerste keer fietsen met je baby is een moment waar je naar uit kan kijken. Je kindje moet natuurlijk zelfstandig kunnen zitten. Vaak kan dit ongeveer na negen maanden, maar dat kan per kindje verschillen. De Thule Yepp Nexxt Mini monteer je gemakkelijk en snel aan het stuur van je fiets. Dit zitje kan je gebruiken tot je kleintje ongeveer drie jaar oud is. Daarna kan je over op de Maxi. Deze is voor achterop je bagagedrager. De Maxi kun je gebruiken tot een leeftijd van ongeveer zes jaar. Maar je kan ‘m ook al vanaf het begin gebruiken, want hij is geschikt vanaf een leeftijd van ongeveer negen maanden.

Wat biedt de Thule Yepp Nexxt nog meer?

Beide fietszitjes hebben een aantal unieke voordelen. Allereerst zijn ze licht van gewicht, waardoor iedereen het fietszitje fijn kan gebruiken. Door het zachte en schokabsorberende zitje kan je kindje comfortabel mee naar het park of naar opa en oma!

Verder heeft de Thule Yepp Nexxt:

  • Een unieke magnetische kindveilige gesp, die binnen een mum van tijd vast zit.
  • Een verstelbare gevoerde vijfpuntsgordel, verstelbare voetsteuntjes en verstelbare voetriemen die meegroeien met je kindje. Hierdoor kan je optimaal gebruik maken van de stoel. Zo heb je er langer plezier van!
  • En niet te vergeten: de fietsstoeltjes zijn goed te reinigen.
  • Deze fietsstoeltjes van Thule Yepp passen in tegenstelling tot andere fietsstoeltjes bijna altijd op je fiets!

Bij de Thule Yepp Nexxt Mini zijn een aantal extra’s aan te raden, zoals: het windscherm, een slaaprol en een extra montagebeugel voor een tweede fiets.

Nu ook bij Prénatal!

Deze fietsstoeltjes van Thule Yepp zijn bij ons verkrijgbaar! Je hoeft dus niet meer speciaal naar een fietsenwinkel, want je kan ‘m in één van onze winkels shoppen of online bestellen. Ga jij voor de Thule Yepp Nexxt Mini of de Thule Yepp Nexxt Maxi?

 

geen reacties

laat hier je reactie achter!