Op avontuur met de Stokke® Trailz™ kinderwagen

Met je kleintje in de kinderwagen op de meest bijzondere plekken wandelen? Dat kan heel eenvoudig met de Stokke® Trailz™. Deze kinderwagen is gemaakt voor avontuurlijke wandeltochtjes en brengt jullie samen overal naar toe. Deze wagen heeft een stoere look én is ideaal voor eindeloze winkeldagen, wandelingen op het strand en in de natuur! Waar gaat jullie eerste ritje naartoe?

De Stokke® Trailz™ heeft een hippe, Scandinavische stijl waar je overal goed mee voor de dag komt. Dankzij het zwarte onderstel krijgt de wagen een elegante én stoere look. Extra handig: de grote, met lucht gevulde, rubberen wielen en de goede vering zorgen voor een comfortabele wandeling voor jou en je kleintje. Zo is de Stokke® Trailz™ de ideale wagen voor jullie uitje in het bos of de stad!

Cruisen door de stad

Met de Stokke® Trailz™ wordt een ritje door de stad een eitje! Met deze wagen manouvreer je je probleemloos over lastige troittoirs en drempels zonder dat je kleintje er ook maar iets van merkt. Zo kan deze lekker doorslapen terwijl jij aan het winkelen bent.  Dankzij de waterdichte boodschappenmand kun je heel fijn al je aankopen bij je dragen: van boodschappen tot die nieuwe outfit die je net hebt gekocht. Handig!

Let’s go to the beach, beach

Jullie allereerste strandwandeling moet natuurlijk een feestje worden. Met de Stokke® Trailz™ weet je zeker dat dit gebeurt! Zo zorgt de ‘all-terrain’ functie ervoor dat je eenvoudig kiezels, hobbels en los zand trotseert. Dankzij de extra grote zonnekap met ventilatieopening blijf je kleintje lekker koel, ook als het heel warm is. De UPF 50+ beschermingsfactor die de kap bevat, beschermt je kindje nog eens extra. Juist op een frisse dag naar het strand? Dan klap je de kap lekker terug!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gezellige boswandeling

Ah, hier keek je al zo lang naar uit: een wandeling door het bos samen met de kleine. De luchtbanden die je kunt kiezen bij de Stokke® Trailz™ geven de wagen niet alleen een stoere look, ook zijn ze speciaal ontworpen voor ruwe ondergronden zoals in de bossen. Zo genieten jullie ook off-road van het wandelen met elkaar. Erg fijn, want wat is er nu lekkerder dan samen genieten van de natuur?

Extra features

  • Dankzij het ergnomische zitje heeft jouw kleintje altijd een goede ondersteuning, zelfs bij de wildste ritjes
  • De reiswieg van de Stokke® Trailz™ geeft je kindje een comfortabele plek om lekker te rusten en te slapen
  • De reiswieg is hoog geplaatst zodat je altijd oogcontact en interactie hebt met de kleine spruit
  • De ‘leatherlook’ van het handvat is duurzaam en voelt prettig aan. Wel zo fijn als je een lange rit op de planning hebt staan!

Meer weten over de Stokke® Trailz™? Of van plan om deze wagen aan te schaffen? Bekijk hem dan nu online of in één van onze winkels!

geen reacties

laat hier je reactie achter!