Onderweg met de Maxi-Cosi Titan Pro autostoel

Op zoek naar een autostoel die je met kleintje meegroeit? Dan is de Maxi-Co Titan Pro echt iets voor jou! Een kleintje in ontwikkeling groeit vaak overal razendsnel uit. De Maxi-Cosi Titan Pro is dan ideaal want het is een autostoeltje die je kunt gebruiken voor meerdere leeftijden. Zo is deze autostoel geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, peuters én kinderen tot 12 jaar.

Autostoel die meegroeit

Kleintjes groeien snel en voor je het weet is je kindje uit de autostoel gegroeid. Met de Maxi-Cosi Titan Pro is dit verleden tijd want dit multifunctionele stoeltje bestaat uit de groepen 1, 2, en 3 ineen. Je gebruikt de Titan Pro eerst als peuterautostoeltje (groep 1). Daarna kun je de Titan Pro net zo eenvoudig bevestigen voor kindjes van 3,5 tot 12 jaar (groep 2/3).

Verstelbare hoofdsteun

Verstellen maar! Voor maximaal zitcomfort kun je de hoofdsteun van de Titan Pro eenvoudig hoger en lager zetten. Fijn als je kindje weer wat groter is geworden. Een ander voordeel van dit autostoeltje is dat hij stevig op zijn plek blijft dankzij de speciale “Isofix-bevestiging”. Zo kun jij rustig rijden terwijl je je kleintje veilig en comfortabel met je meereist.

Lekkende pakjes drinken of kruimelende koekjes in de auto? Geen probleem! De bekleding in de Titan Pro is wasbaar waardoor je vlekken er eenvoudig uithaalt :-). Daarnaast heeft dit fijne stoeltje vijf zit- en ligstanden, een speciaal “peuterkussentje” voor de beste pasvorm en een handige bekerhouder. Zo weet je zeker dat ook je kindje tijdens de rit naar school, de oppas of de vakantiebestemming lekker zit.

Give away!

Yay, extra leuk: je kunt nu t/m maandag 17 september jouw eigen Maxi-Cosi Titan Pro winnen. Doe mee via de winactie op Facebook & maak kans.

Meegroei autostoeltje: geschikt vanaf 9 maanden tot circa 12 jaar.

Temperatuur regulerende bamboestof.

Eenvoudig verstelbare hoofdsteun die je gelijktijdig kunt verstellen met de veiligheidsgordel.

Shop till you drop

122981_1229811323

Maxi Cosi Titan Pro – nomad blue
€299,-

geen reacties

laat hier je reactie achter!