Onderweg: je kleintje in de AxissFix Air

Zie je het al voor je? Onderweg met de auto en je kleintje die comfortabel en rustig achterin zit? Dat kan met de Maxi-Cosi AxissFix Air autostoel! Daarnaast voldoet deze fijne autostoel aan de ‘I-Size wetgeving’. Dit is een nieuwe norm voor autostoeltjes om het autorijden zo veilig mogelijk te maken. Zo kunnen jij en kleintje comfortabel én veilig op reis!

Veiligheid op #1

De veiligheid van jouw kleintje staat natuurlijk voorop en daar hoort ook een goede autostoel bij. De AxissFix Air tilt de veiligheid van autostoeltjes naar een compleet nieuw level. Zo heeft de AxissFix Air geïntegreerde airbags waardoor je kleintje goed en veilig zit tijdens ritjes met de auto. Ook voldoet de AxissFix Air aan de I-Size norm waardoor je kleintje nog meer beschermd is tijdens de reis. Een extra veilige keus dus! Daarnaast biedt deze fijne autostoel nog meer voordelen:

  • Doordat je de stoel 360º draaibaar is, is het nóg makkelijker om je kindje in de auto te plaatsen en goed vast te zetten.
  • Je kindje kan in dit stoeltje zowel voorwaarts als achterwaarts reizen. Kindjes vanaf 4 maanden (ongeveer 61 cm) kunnen achterwaarts reizen terwijl kindjes vanaf 15 maanden tot 4 jaar (76 tot 105 cm) voorwaarts kunnen reizen. En dit met één stoel. (let op hier staat een spatie teveel voor ‘één’, deze graag weghalen)
  • Een ander voordeel van deze stoel is dat je kindje erin kan groeien. Zo is de AxissFix Air geschikt vanaf 4 maanden tot +- 4 jaar (van 61 tot 105 cm). Zo handig!

Inklikken en gaan met die banaan!

Als je nog steeds niet overtuigd bent, hebben we nog een verassing voor je: De AxissFix Air wordt namelijk geleverd met ISOFIX. Hierdoor kun je de autostoel makkelijk en veilig installeren in je auto. Super fijn! Een voordeel van dit systeem is dat de kans op onjuiste bevestiging kleiner is dan bij bevestiging met een autogordel. Daarnaast hebben veel auto’s (vanaf 2006) ISOFIX bevestigingspunten.

Wil jij nou graag de AxissFix Air? Shop ‘m dan hieronder of in één van onze winkels!

Maxi-cosi Axissfix Air Nomad zwart

Maxi-cosi Axissfix Air Nomad
€649,-

Maxi-cosi Axissfix Air Nomad grijs

Maxi-cosi Axissfix Air Nomad
€649,-

Maxi-cosi Axissfix Air Nomad blauw

Maxi-cosi Axissfix Air Nomad
€649,-

geen reacties

laat hier je reactie achter!