De Omni babydrager: comfort voor jou en je kleintje!

Ondanks dat je kindje misschien geen newborn meer is, is het nog steeds fijn om je kleintje dicht bij je te dragen. Alleen hoe doe je dit zo dat je kindje lekker zit en jouw schouders en rug het ook nog kunnen handelen? De Omni babydrager van Najell is door de goede verdeling van het gewicht comfy voor jou, en is ergonomisch verantwoord voor je kleintje. Zo kun jij verantwoord samen met je ‘kiddo’ op pad!

Zweeds design met ultiem draagcomfort

Het Zweedse merk Najell zorgt ervoor dat jij je kindje bij je kan dragen tot dat hij/zij wel 3 jaar oud is (15 kg)! Met de 2 fasen Omni babydrager kun je je kindje dragen op je buik (met het gezichtje naar je toe, of van je af) en op je rug dragen. En dat allemaal ergonomisch verantwoord!

2 fasen babydrager

Baby
Vanaf dat je kleintje ongeveer 7 pond  is kun je de babycarrier gebruiken. Door het aanpasbare rugdeel zit je kindje zelfs nu al in de perfecte houding: met gebogen rug en ondersteunde beentjes in de ‘kikkerhouding’. Met extra ondersteuning voor het hoofdje heb je dus verder geen extra ‘babytools’ nodig voor deze babydrager!

Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, kun je de speciale Omni heupsteun gebruiken die het gewicht van je schouders naar je heupen verdeelt. Hierdoor kun jij heerlijk wandelen met de kleine zonder daarna te vergaan van de spierpijn! Win-win 😉

Dreumes
Als je kleintje dan toch echt niet meer zo klein is kun je hem/haar ook op je rug gaan dragen. Dit is de meest comfy manier voor jou om je kindje zo lang mogelijk mee op stap te nemen in de babydrager .

Simpel & stylish

Door de unieke magnetische gespen is de Omni eenvoudig zelf aan te doen en veilig te sluiten. Door de brede, gevoerde schouder- en heupbanden kan jij heerlijk met de kleine op stap zonder pijn! Door zijn Zweedse hippe design is hij niet alleen comfy maar ook nog eens stylish. Dus hup, hup: tijd voor een wandeling!

WIN je eigen Omni babydrager

Wij geven er twee weg! Heb jij ook zo’n zin om met de kleine op stap te gaan met deze Omni babydrager? Doe mee via onze Facebook- of Instagrampagina en maak kans! Je kunt natuurlijk ook altijd de collectie bekijken in één van onze winkels of shoppen in onze webshop.

Omni is goedgekeurd door het Hip Dysplasia Institute als een product dat veilig is voor de heupjes van je baby.

geen reacties

laat hier je reactie achter!