Olvarit Hapsgewijs aan tafel

Jouw kleine smulpaap verdient alleen de allerbeste voeding! Afgestemd op zijn ontwikkeling, met pure en natuurlijke ingrediënten die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden voldoen, toch? Bij Olvarit kun je er op vertrouwen dat dit goed zit!

De groente -en fruithapjes van Olvarit worden generaties lang gegeven aan onze kleintjes. Wie is er niet mee groot geworden? De producten van Olvarit zitten boordevol pure en natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van conserveermiddelen* en toegevoegd suiker** of zout. Of het nu om groenten, fruit, graan, vlees of vis gaat: al de ingrediënten worden met de grootste zorg geteeld op speciale velden. Deze velden liggen bijvoorbeeld niet naast snelwegen. Ook worden de ingrediënten tot 600x getest voor de beste kwaliteit.

* net als overige babyvoeding
** bevat van nature aanwezige suikers.

Hierom kies je voor Olvarit

Zonder conserveermiddelen

De babyvoeding in potjes van Olvarit wordt kort verhit en vervolgens luchtdicht afgesloten. Hierdoor is het niet nodig om conserveermiddelen* toe te voegen. Pure en natuurlijke voeding zonder toevoegingen, wel zo lekker.

Geen toegevoegd suiker of zout

Aan onze fruit- en maaltijdpotjes wordt geen suiker of zout toegevoegd. Het suiker dat aanwezig is komt van nature voor in de ingrediënten.

Zonder geur-, kleur- en smaakstoffen

Aan babyvoeding worden geen geur- en kleurstoffen toegevoegd. Olvarit gaat nog een stapje verder en voegt ook geen smaakstoffen toe. Ze zijn namelijk erg trots op hun recepten, en willen dan ook dat je kindje de pure smaken van het groente of fruit in onze voeding goed kan proeven.

Kennismaken met natuurlijke smaken

Alleen het beste voor je kleintje toch? Olvarit vindt het niet alleen belangrijk dat de ingrediënten in de potjes bijdragen aan een gezonde groei van je kindje, maar ook aan de smaakontwikkeling. Je kindje moet de verschillende groente -en fruitsmaken goed proeven en leren herkennen! In het eerste levensjaar legt je kindje een belangrijke basis voor de smaakvoorkeuren op latere leeftijd. Als je kindje een smaak leert herkennen en waarderen in dit eerste jaar, dan is de kans groot dat hij deze smaak later ook lekker vindt. Daarom is in al de potjes altijd één ingrediënt duidelijk op de voorgrond aanwezig. Zo leert je kindje om de echte smaken van groene en fruit te ontdekken

Hoe wordt een potje Olvarit gemaakt?

Olvarit bij Prénatal

Ontdek meer over #HAPSGEWIJS en het assortiment van Olvarit in onze winkels.