Off-road met Maxi-Cosi Nova

Wandelingetjes door de buurt of de stad zijn natuurlijk prima, maar soms wil je ook wel eens andere terreinen verkennen 😉 Probleem kan zijn dat je daar geen glad geasfalteerde weg hebt. Toch is dat voor de Maxi-Cosi Nova geen probleem. Deze kinderwagen kun je ook op andere ondergronden gebruiken.

Gras of bos? Zonder problemen

Door de grote schokdempende wielen – met anti-lek banden – rijd je soepel en comfortabel over allerlei ‘obstakels’ en ondergronden. Mocht je bang zijn dat je kindje alle kanten op wiebelt als je over los liggende keien rijdt – de zitting is gevoerd, ergonomisch en zorgt ervoor dat je kindje stabiel en comfortabel zit of ligt. Zelfs tijdens deze avontuurlijke uitjes.

“De Nova wandelwagen geniet van een comfortabel en goed ontwikkeld vouwmechanisme waardoor de handeling bijzonder makkelijk is.” – Winnaar van de Reddot Design Award 2017

Handige features

De Maxi-Cosi kinderwagen heeft een uniek handsfree inklapsysteem – iets wat je bij andere kinderwagens nog niet ziet. Zo wordt het voor jullie als ouders nog makkelijker omdat je niet hoeft te bukken. Wil je dit testen? Kom dan langs bij Ă©Ă©n van onze megastores.

De Nova matcht perfect met de Oria reiswieg en de Maxi-Cosi baby autostoeltjes. De duwstang heeft een mooie leder-look, kan in hoogte worden versteld en geeft de kinderwagen een moderne uitstraling. Zo ga je ook nog eens stijlvol op weg 🙂 De rugleuning is met Ă©Ă©n hand in vier posities verstelbaar en kan zelfs volledig plat zodat je kindje ongestoord kan genieten van een heerlijk dutje.

Bijgevoegde accessoires

  • Maxi-Cosi adapter set
  • Regenhoes
  • Boodschappenmand
  • Zonnekap
  • Parasolclip
  • Veiligheidsbeugel
  • Om een complete kinderwagen te krijgen kun je de reiswieg apart bijbestellen

Ben je op zoek naar een kinderwagen waarmee je ook gemakkelijk door de bossen struint? Dan zou de Maxi-Cosi Nova wel eens een goede keuze voor jou kunnen zijn. Bekijk ‘m in Ă©Ă©n van onze winkels en maak een proefritje. Kun je niet meer wachten? Bestel ‘m dan nu via onze webshop.