Ode aan Mama: het is bijna Moederdag!

Nog heel even en dan is het Moederdag! Om dit te vieren vragen we alle fans een kijkje te geven in hun leven als mama via Ode aan Mama. Deze keer geeft Esther van de blog UrbanMoms.nl een kijkje in haar leven als mama. Ze woont in Rotterdam samen met haar man en twee zoontjes Flint & Riff. Inmiddels hebben al meer dan 130 mama’s een leuke video ingestuurd. Op zondag 8 mei maken wij de winnaars bekend, spannend! 

ode aan mama opname

Op Moederdag delen wij via Facebook in één grote ‘Ode aan Mama’ Moederdagvideo de allermooiste inzendingen. De 10 mooiste inzendingen winnen een Bloomon jaarabonnement, hoe gaaf is dat? Heb jij nog niet meegedaan aan onze Ode aan Mama? Stuur dan nog snel je leukste video in! Bekijk alle ingestuurde video’s op ons YouTube-kanaal. Hieronder alvast een sneak preview!

Hoe werkt het?
1. Upload je video (t/m vrijdag 6 mei) van een grappig, herkenbaar moment op odeaanmama.nl.
2. Misschien verschijnt jouw inzending in onze ‘Ode aan Mama’ Moederdagvideo!
3. En maak ook nog eens kans op 1 van de 10 jaarabonnementen op de prachtige bloemen van Bloomon.

Originele cadeautjes voor Moederdag
Zoek jij een cadeautje voor een mama (to be)? In onze webshop hebben wij de meest bijzondere en passende cadeautjes bij elkaar gezocht. Voor de mama’s die hun eerste kleintje verwachten én mama’s die dit jaar Moederdag vieren met hun kleintje erbij. Bekijk hier alle cadeautjes!

Moederdag Bloomon actie Prénatal

geen reacties

laat hier je reactie achter!