Betoverende glimlach met de NUK fopspenen

Kan je kindje moeilijk in slaap komen of heeft het iets nodig om getroost te worden? Een speentje kan dan een goede uitkomst zijn. Er zijn verschillende soorten spenen op de markt – keuze genoeg. Ook niet geheel onbelangrijk is of het speentje een verantwoorde en veilige keuze is. NUK houdt zich al jaren bezig met de ontwikkeling van natuurlijke en fysiologische spenen.

De nieuwste toevoeging aan de NUK fopspenen-familie is de NUK FreestyleDeze speen is – net als de andere spenen – gebaseerd op de moederborst. Extra huidvriendelijk door de ventilatiegaten in het schild, waardoor de speen minder contact maakt met de huid. Door het anatomisch gevormde mondschild heeft de Freestyle speen de perfecte pasvorm voor de mond van jouw kleintje. Geen blauwe plekjes, irritatie én kans op roodheid meer. De gewelfde bovenzijde past zicht aan op het gehemelte van baby’s. Kortom, de NUK freestyle fopspeen ondersteunt kaak, gehemelte, tong en lippen voor een gezonde ontwikkeling.

De NUK Freestyle fopspeen is verkrijgbaar in 5 superleuke kleuren en printjes. Welke van de 5 vind jij het leukst?

810x810_nuk_gif_v2

Giveaway NUK starterset voor jou

Wil jij kans maken op een NUK starterset t.w.v € 32,99? Dat kan! We mogen namelijk 5 NUK startersets weggeven. Ga naar de post op onze Facebookpagina en deel met hét moment waarvan jij een glimlach op je gezicht kreeg en wie weet win jij een NUK starterset twv €32,99!

De NUK starterset twv €32,99 bestaat uit:

 • 2x Fireworks FC+ voedingsflessen 300ml, maat 1M (0 – 6 maanden, flesvoeding)
 • 1x Fireworks FC+ voedingsflessen 150ml, maat 1M (0 – 6 maanden, flesvoeding)
 • 2x Orthodontische FC+ flesspenen, maat 1M (0 – 6 maanden, flesvoeding)
 • 1x Open en close systeem
 • 1x Melkpoederdoos met doseerbakje
 • 1x Fles- en speenborstel 2-in-1
 • 4x Freestyle speen

Alles van NUK bij Prénatal

Meer weten over deze producten voor je kindje? Bekijk alles van NUK in onze webshop of kom langs in één van onze winkels voor aanvullend advies!

3 Comments

 • Reply
  Carin van Minnen
  4 januari 2017 at 10:30

  Ik vind die met de bloemen het leukste!
  Grappig trouwens om op Facebook alle reacties te lezen; iedereen hoop op een speen maar niemand heeft het artikel volgens mij gelezen want hierin staat toch echt dat het om een flessen starters set gaat 😉
  Maak graag kans voor onze vrolijke dame, borstvoeding gaat goed maar hiernaast willen wij ook graag de fles geven wanneer nodig. Helaas pakt zij dit nog niet hopelijk deze wel? Uit de beschrijving op de NUK site maak ik in ieder geval op dat deze set goed te combineren is met borstvoeding! Wij gaan duimen!

  • Reply
   Melissa
   4 januari 2017 at 19:11

   Beste Carin

   De flessen van nuk worden hier echt gewaardeerd lijkt ook op een tepel om de overstap te vermakelijken.
   Ik zou er alleen niet meer dan 1 halen om te testen zelf heb ik 4 verschillende merk flessen uitgeprobeerd en het is zonde van je geld om meteen een complete set te halen, weet ik uit ervaring.
   Mijn baby vind nuk geweldig dus hopelijk jouw kindje ook wel een s speen halen voor mm anders loopt het er haast uit.
   Succes

 • Reply
  marion poeste thomas
  25 augustus 2017 at 07:20

  Het allereerste moment dat het op de echo zichtbaar was dat het dit keer op de juiste plek zit (na 2x”pech ma &bbz) en een lang hormoon traject vooraf en daarna het knipperlichtje <3 op de echo <3 Prénatal een moment dat ik nooit zal vergeten <3 #positief Wat zou zo'n mooie startersset met NUK flessen en spenen een #mooibegin zijn <3
  *mijn reactie staat ook op facebook

 • laat hier je reactie achter!