Nûby™ Tritan Flip-It beker: nu nog sterker!

Nuby Tritan Flip-It beker

Kindjes hollen, spelen, stoeien en doen soms erg wild. Zij maken zich geen zorgen of hun spulletjes kapot gaat. Ze willen alleen maar spelen. Dit moet natuurlijk kunnen zonder dat jij je zorgen maakt om de producten. Dit vindt Nûby™ ook! Zeg maar hallo tegen de onverwoestbare Tritan Flip-It beker 🙂 Jouw kindje kan zorgeloos rondhuppelen zonder dat jij bang hoeft te zijn dat de beker kapot gaat.

Nuby Tritan Flip-It bekers
Nuby Tritan Flip-It bekers

Super sterk

Op een bepaald moment krijgt jouw kleine de leeftijd dat ‘ie streken gaat uithalen 😉 Daarom is het belangrijk dat de producten van je kindje tegen een stootje kunnen. Nûby™ neemt jou zorgen van een lekkende drinkbeker weg. Zelfs als ‘ie kennis heeft gemaakt met de harde vloer. De nieuwe lijn drinkbekers zijn nu nog sterker: ze zijn gemaakt van super sterk materiaal, namelijk van Tritan™.

Tritan, wat is dat eigenlijk?

Tritan™ is een veilig, duurzaam, stijlvol en helder plastic. Door een bijzondere ontwikkeling is het veel sterker dan normaal plastic, daarom gaat het heel moeilijk kapot. Zelfs als er mee gegooid wordt, of geschud wordt in de vaatwasser. Dit barstbestendig materiaal is BPA-vrij. Superfijn voor jou, want dan weet je in ieder geval dat er geen giftige stoffen komen in het drinken van je kleine spruit. De helderheid van de bekers blijft en ze zijn geur- en smaakloos. Daarnaast lijkt het alsof de bekers uit glas gemaakt zijn. Ze zien er erg stijlvol uit.

Stoere haai en hippe vogel

Nuby Tritan Flip-It bekers

Voor de stoere kids is de blauwe beker met haaienprint perfect, en de roze met flamingoprint voor de kleine hippe vogels! Dankzij de hygiënische flip-dop die het vervangbare rietje mooi kan afschermen, kan jouw kleine spruit zijn/haar lievelingsbeker overal mee naartoe nemen.

Nuby Tritan Flip-It bekers

Shop de Nûby™ Tritan Flip-It bekers

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Shop de Nûby™ bekers dan hieronder of in één van onze winkels.

Nuby Tritan Flip-It blauw

Nuby rietjesbeker Flip-It 18M+ blauw
€11,99

Nuby Tritan Flip-It roze

Nuby rietjesbeker Flip-It 18M+ roze
€11,99