Noor’s new mom diary: week 9

13722249_1007959185986486_1662066206_n

First time mama én oprichtster van de blog Queen of Jetlags, Noor de Groot (28), houdt sinds de geboorte van haar dochtertje Olivia Mae haar ‘new mom diary’ bij. Deze week vertelt ze over haar leven met een baby in Los Angeles!

We zijn inmiddels al meer dan 3 weken in Amerika en zijn nog in de Westcoast in Los Angeles. Sinds we hier zijn krijgen we nog meer ahh’s en oehh’s op straat dan in Nederland als we met baby Olivia op stap zijn. Iets wat ook veel vaker dan gemiddeld voorkomt, is dat ik ongeveer 5x per dag gecomplimenteerd word met mijn ‘cute little boy’. Het komt zo vaak voor dat ze Olivia voor jongen aanzien, ongeacht of ze roze kanten pakjes draagt, dat ik begin te denken dat ik maar beter niet meer mensen ga vertellen dat het toch daadwerkelijk een meisje is.

Gelukkig beginnen de eerste haartjes te groeien en ook langer te worden. Hopelijk zal dit wat verwarring voorkomen. Sowieso worden er meer foute inschattingen gedaan. Olivia is nu 4,5 maand terwijl ze hier voor 9 maanden geschat wordt. Ik koop ook pakjes koop voor 9 maanden oude baby’s. Men zegt dat baby’s in het begin stukken sneller groeien door borstvoeding. Ik geef nu met 5 maanden nog steeds full time borstvoeding. Dit kan ik iedereen die veel moet reizen met een baby aanraden. We doen veel roadtrips, moeten nog veel vliegen en gaan continue van A naar B. Het is erg fijn om niet na te hoeven denken of je alles bij je hebt en het is gemakkelijk om geen rekening te hoeven houden met een tijdschema. Je kunt gaan en staan waar je wil, zonder dingen te plannen of bang te zijn dat je iets vergeten bent.

geen reacties

laat hier je reactie achter!