Noor’s new mom diary: week 8

13741341_1779401732273937_1374276762_n

First time mama én oprichtster van de blog Queen of Jetlags, Noor de Groot (28), houdt sinds de geboorte van haar dochtertje Olivia Mae haar ‘new mom diary’ bij. Deze week vertelt ze over Olivia’s eerste vliegreis!

Zoals ik jullie in een eerdere diary al verteld heb, was ik best zenuwachtig voor Olivia’s eerste vlucht. Reizen met de auto naar steden als Berlijn en Hamburg hadden we al gedaan. Ook zijn we met de Thalys naar Parijs gegaan, maar dat is toch even een ander verhaal dan een 11 uur durende vlucht. Meteen zo ver als Los Angeles en met een tijdsverschil van 9 uur met een 4 maanden oude baby. Je weet nooit hoe je baby reageert op dat soort veranderingen, dus het was best even spannend! Vol zenuwen ging ik het vliegtuig in en was het personeel in het vliegtuig erg lief met de baby en mocht Olivia zelfs met de piloot op de foto!

De 11 uur gingen redelijk vlot voorbij en ook met de jet lag lijkt het redelijk te gaan. Olivia slaapt na 2 weken in Amerika nog steeds geen nachten door zoals thuis, maar dat is helemaal prima. Ze doet het heel erg goed! Ik hoor van veel mensen dat het juist makkelijker is om met een jonge baby te reizen en mijn ervaring is dat het zeker fijn is om te reizen met zo’n kleintje.

We zijn in totaal 2,5 maand in Amerika, dus een lange tijd voor de familie om alle ontwikkelingen van baby Olivia te missen. Gelukkig kunnen we via Whats App iedereen goed op de hoogte houden van alle ‘firsts’. Eerste keer in het zwembad, de eerste hapjes etc!

geen reacties

laat hier je reactie achter!