Noor’s new mom diary: week 10

13774613_1805849696368728_666496345_n

First time mama én oprichtster van de blog Queen of Jetlags, Noor de Groot (28), houdt sinds de geboorte van haar dochtertje Olivia Mae haar ‘new mom diary’ bij. Deze week vertelt ze over haar maand met Olivia in New York!

Ik kan bijna niet geloven dat Olivia al bijna 6 maanden is. Het lijkt nog zo kort geleden dat ik mijn bump diaries schreef! De afgelopen maanden zijn zo snel gegaan, alhoewel laatste maand wel enigszins turbulent was! Zoals jullie eerder gelezen hebben zijn we met baby Olivia in Amerika voor 2 maanden. Voor het tweede gedeelte van onze trip spendeerden we een maand in New York. Nu weet ik dat New York best intens kan zijn, maar ik had er eigenlijk niet bij stil gestaan hoe dit met een baby zou zijn.

De eerste dagen gingen goed, alhoewel het wel erg druk was en er voor
mijn gevoel weinig jonge baby’s zoals Olivia te verkennen waren in New York. Uitstapjes als picknicken in Central Park en wandelingen langs de high line deden het heel goed. Maar toen de heat wave in New York begon, werden de opties toch wel wat minder. Het was zo ongelofelijk warm en benauwd, dat we veel ‘thuis’ zijn gebleven en Olivia voornamelijk lekker uit hebben laten leven op het kleed in ons appartementje. Het allerliefst probeert ze te kruipen. Ze oefent de hele dag door. Ik denk dat het vandaag of morgen toch echt gaat gebeuren dat ze het hele huis doorkruipt. Naar achter lukt al, dus wie weet gaat ze binnenkort ook naar voren.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik New York met zo’n jonge baby niet echt een aanrader vind…  We het wel ontzettend leuk gehad! We gaan volgende week weer terug naar Los Angeles en daar zie ik heel erg naar uit!

geen reacties

laat hier je reactie achter!