Nooit misgrijpen: rompers!

De commode vol leuke broekjes en shirtjes, in de kast hangen schattige pakjes – maar wat blijkt als de baby er is? De rompertjes vliegen erdoorheen. Daar kun je er niet genoeg van hebben, dus. Waar moet je op letten als je op rompertjesjacht gaat?

»tip 1 Een voorraadje

Baby’s, dat zijn kleine vlekkenmakers. Elke dag zitten er zo twee rompertjes in de was. Boertjes, spugen, andere ‘ongelukjes’: het gebeurt meestal als je nét iets schoons aan hebt gedaan en de deur uit wilt. (Dat voelen ze aan die kleintjes, let maar op.) Misgrijpen is dan niet handig, willen we maar zeggen.

»tip 2 Wél handig: rompers met stretch

Kleintjes vinden een strak rompertje dat over hun hoofd wordt getrokken op z’n zachtst gezegd niet zo prettig. Lees: ze zetten het op een brullen. Wees dus slim en kies voor rompertjes met veel stretch en handige openingen bij de schoudertjes. Daarnaast: keep it simple. Ga voor basic rompers, zonder ingewikkelde knoopjes en andere frutsels. Je baby zal je dankbaar zijn! (En papa ook.)

»tip 3 Mix & Match

Effen rompertjes zijn handig om onder een leuk vestje of truitje te dragen, terwijl rompers met printje nét voor extra accent in de outfit kunnen zorgen. Zorg dus dat je een goede mix hebt van effen en print, en kleurtjes die je makkelijk met andere kleuren kunt combineren.

Onze Prénatal rompers zijn gemaakt van superzacht stretchmateriaal, hebben een lange of korte mouw, komen in veel verschillende kleurtjes en printjes én koop je al vanaf €4,99! Kom naar één van onze winkels of shop via onze webshop.

geen reacties

laat hier je reactie achter!