Noma Extending Metal Gate white veiligheidshekje: gemak en veiligheid in 1!

Het ziet er zo schattig uit, die eerste onzekere stapjes van je kleintje. Voor je het weet waggelen ze het hele huis door en waggel jij erachter aan ???? Een veiligheidshekje is vanaf dat moment een must. Want hoe leuk die ondekkingstochten van je kleine avonturier ook zijn, een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het Noma Extending Metal Gate white veiligheidshekje zo ontzettend handig. Deze houdt alle trappen en gevaarlijke deuropeningen op afstand. En dat voorkomt heel veel stress!

Veiligheid binnen elk interieur

Het Noma Extending Metal Gate white veiligheidshekje biedt de gewenste bescherming en veiligheid die jouw gezinnetje nodig heeft. Het hekje is eenvoudig te installeren en veilig en gemakkelijk te bedienen. Hij is geschikt voor kindjes van 0 tot 24 maanden oud.

5 x Noma Extending Metal Gate white

 • Het hekje is geschikt voor ongeveer iedere opening, hij is namelijk verstelbaar van 62 tot 101 centimeter. Je stelt de juiste breedte in door het kliksysteem: easy peasy!
 • Ben je wat minder handig met installeren en monteren etc? Geen probleem! Het hekje is door zijn schroefbevestiging eenvoudig te installeren en ook eenvoudig te verwijderen wanneer hij even niet nodig is.
 • Multifunctioneel: het hekje opent in twee richtingen. Hierdoor is hij niet alleen geschikt voor trapopeningen, maar ook voor deuropeningen! Let op: bij de trapopening moet je het hekje áltijd op één richting (van de trap af) zetten!
 • Het hekje is door een volwassene makkelijk met één hand te openen en te sluiten. Ideaal, aangezien je als ouder vaak al een handje tekort komt ????
 • ‘Sstt.. hij slaapt éindelijk!’ – klinkt je bekend in de oren? Door zijn soft closing systeem is het Extending Metal Gate white hekje muisstil, zodat je kleintje lekker doorslaapt (en, niet geheel onbelangrijk, jij dus ook aan je rust toekomt). 

Last, maar zeker not least: je mag je kindje natuurlijk nooit alleen laten in de buurt van gevaarlijke situaties! Zorg er dus voor dat je er altijd een volwassene bij je kleintje is, just in case.

Win ‘m op Facebook!

Kun jij wel wat extra veiligheid in huis gebruiken? Doe dan mee aan onze winactie op Facebook. Wij geven hem namelijk drie keer weg! Niet gewonnen? De hekjes zijn ook verkrijgbaar in onze Prénatal winkels en webshop.

 

1 Comment

 • Reply
  Miriam Fenna (Sluimer)
  30 juni 2018 at 09:35

  Wat leuk. Hier is niks meer veilig sinds onze dochter loopt (nu 3 weken). We zouden het leuk vinden om te winnen.

 • laat hier je reactie achter!