Nieuwe designs Puckababy Piep & Mini (+ winactie)

Heel begrijpelijk hoor lieve kleintjes ❤️ Negen maanden lang fijn en geborgen in mama’s buik. En dan ineens: wat moet je met je armpjes? Veel kindjes kunnen moeilijk slaap vatten, want die armpjes bewegen maar heen en weer. Inbakeren is helemaal hot (ook al is het al jááren oud). Voor veel ouders zijn de slaapzakjes van Puckababy niet onbekend. En goed nieuws: er zijn nieuwe toffe designs bijgekomen! 

Inbakeren werd dus vroeger al gedaan, maar veel ouders vinden het ‘klassieke inbakeren’ er een beetje eng uit zien. Puckababy heeft met de Piep en Mini inbakerslaapzakjes een milder alternatief gevonden om jouw kindje goed door te laten slapen. Ook heel fijn nu we de zomer ingaan en al heel wat warme dagen (en nachten) achter de rug hebben. De Puckababy zit namelijk niet strak, maar als een luchtige cocon om jouw baby heen. In de extra ruimte binnenin kan lucht circuleren waardoor de warmte zich beter reguleert.

De inbakerzakjes van Puckababy. Wij noemen ze “onze lifesavers”!!! We waren echt ten einde raad en wisten niet meer wat te doen. Inmiddels gelukkig wel. Puckababy “rules”!

Hoe werkt het?

De Piep is geschikt voor het allereerste begin (0-3 maanden) en heeft binnen een buikband die jouw kleintje veilig op zijn plaatst houdt. Hierdoor kan je kleintje niet ‘naar beneden schieten’. Is je kleintje hier uit gegroeid? Dan kun je over gaan op de Mini (3-6 maanden). Het principe is vrijwel hetzelfde, maar dan met een hesje. De Mini heeft ook ritjes bij de armpjes, voor gemakkelijk afbouwen.

Even de voordelen op een rijtje

  • Nieuwe collectie GLOBAL met dezelfde succesvolle producten in een nieuw jasje
  • Ventilerende stof en hele jaar door bruikbaar
  • Niet te strak
  • Gemakkelijk en veilig in gebruik door mouwritsjes, buikband en binnenhesje
  • Lange nachten doorslapen (uiteindelijk het állerfijnst!)

 

Maak kans op een set in het nieuwe design!

Om te vieren dat we zeer binnenkort de nieuwe printjes hebben, mogen we 2x een set Piep én Mini weggeven in print New-York of Hong-Kong! 🙂 Meedoen kan via Facebook of Instagram. De nieuwe slaapzakjes zijn NÚ ook verkrijgbaar in onze winkels én online!

 

geen reacties

laat hier je reactie achter!