Houd je kleintje lekker warm deze winter met de nieuwe collectie van Jollein

Jollein

Brrr, de koude dagen zijn weer in aantocht! Gelukkig heeft Jollein  ook dit jaar weer een nieuwe eigentijdse collectie ontworpen met genoeg items om jouw kleintje lekker warm te houden deze winter. Van mooie zacht gebreide items tot trendy artikelen en accessoires in botanische prints. Welke past het beste bij jouw babykamer?

Tropical vibes

Hoe leuk is het om de kamer van jouw mini een botanisch tintje mee te geven? Blaadjes, cactussen en mooie groene tinten: de Leaves collectie van Jollein past helemaal bij dat urban jungle gevoel en geeft je babykamer een stoere uitstraling. Extra leuk: de items zijn goed te combineren met de gebreide artikelen uit de River knit collectie. Mix & match erop los dus!

Jollein ledikantlaken

Jollein ledikantlaken
€14,95

Jollein koffertje

Jollein koffertje
€14,95

Warm & comfy

Met de mooie gebreide en zachte items uit de River knit collectie kan jouw kleintje het niet koud krijgen deze winter. De items zijn verkrijgbaar in de leuke kleurtjes ash green, pale pink en cream white. Het leuke van deze collectie is dat je er alle kanten mee op kunt. Creëer bijvoorbeeld een romantisch sfeertje door roze en witte items te combineren, of ga voor stoer met een combi van groen en de botanische print.

Jollein River Knit collectie
Jollein ledikantdeken

Jollein ledikantdeken
€29,95

Jollein mandje

Jollein mandje
€19,95

Jollein wiegdeken

Jollein wiegdeken
€27,95

Jollein kruikenzak

Jollein kruikenzak
€11,95

TOG-waarde

Heeft je kindje het nu te warm of te koud? Dit is soms lastig te bepalen. Pasgeboren baby’s zijn nog niet zo goed in het reguleren van hun lichaamstemperatuur. Gelukkig bestaan er handige richtlijnen voor het instoppen van je kleintje die helpen om oververhitting te voorkomen. Alle slaapzakken en dekens van Jollein zijn voorzien van een TOG-waarde, deze waarde vind je aan een tag of in het label. De waarde geeft aan in hoeverre de lichaamswarmte van jouw mini wordt vastgehouden in bijvoorbeeld slaapzakken of dekens. Zo weet je altijd of je je kleintje iets dikker moet inpakken of juist lekker luchtig moet aankleden, superhandig!