NIEUWE Bibi Happiness spenen

Fopspenen, je kan er niet genoeg hebben of je bent ze alweer kwijt. Graag laten we je kennis maken met de fopspeen uit de Happiness lijn van Bibi. De Bibi Happiness speen is de vernieuwde en verbeterde versie, waardoor deze fopspeen een nog betere pasvorm heeft. En wat wij heel leuk vinden: heel veel nieuwe printjes 🙂

De perfecte pasvorm is belangrijk, zodat er geen irritatie van de huid en/of een verkeerde druk op de mond kan ontstaan. Daarnaast draagt deze pasvorm positief bij aan de ontwikkeling van de mond, kaak en tong. De speen is zachter gemaakt en zo ontworpen dat het de maximale trekkracht van je kleine aan kan 😉 De speen is ook verankerd en bijtbestendig – langer plezier van deze vrolijke speen voor je kindje!

Wat maakt de Bibi Happiness zo bijzonder?

Ten eerste heeft de speen SensoPearls die ervoor zorgen dat jouw kleintje een vertrouwd gevoel krijgt bij deze speen. Deze pareltjes zijn namelijk vergelijkbaar met de kliertjes op de borst. Verder voorkomen ze ook nog eens dat er irritatie op de huid ontstaat. Daarnaast dragen de Airflow gaatjes bij aan optimale ventilatie.

Handige feature

Wat handig is bij deze speen is het diertje – deze zit als het ware in de speen getatoeëerd. Dit diertje refereert aan de maat van de speen zodat het snel duidelijk is om welke gaat. Handig als je de verpakking weer eens te snel hebt weggegooid 😉

Dental vs natural

Heeft jouw kleintje er nog moeite mee om een speen te accepteren? De spenen zijn verkrijgbaar in dental en natural. De nieuwe natural speen is symmetrisch gevormd zoals de borst, waardoor jouw kleintje deze sneller accepteert.

 • Jose Feeleus
  5 oktober 2017 at 20:23

  Jaa de blauwe!! Mijn zoontje vind de bibi het lekkerst. Hij is aan vervanging toe dus een blauwe zou goed uitkomen.

 • Hubertwew
  10 november 2018 at 13:23

  Hey What we have here is , a fineoffering
  Are you in?

  https://drive.google.com/file/d/1AyLeKRwC1Z4TptF7DIr5cW2n588F6eNE/preview