NIEUW: de babykalender in onze app

app_DHHoera! Meer dan 60.000 downloads voor de Prénatal app. Bedankt mommies & daddies, door jullie is de app zo groot geworden! En… dat willen wij natuurlijk vieren. Daarom lanceren wij speciaal voor jullie een gloednieuwe functie: de babykalender! 

De Prénatal app draait om persoonlijke aandacht en handige tips voor jou en je baby. Tot op heden kon je jouw gehele zwangerschap volgen in onze zwangerschapskalender, vanaf de eerste week tot negen maanden later.

Maar… nu kun je ook de ontwikkeling van je baby volgen. De nieuwe babykalender is gebaseerd op de gemiddelde ontwikkeling van een baby. Leuk hé? Je bent namelijk heus niet de enige die soms wanhopig denkt: wáár is de babygebruiksaanwijzing?!

babykalender
Babykalender van week tot week

Ontdek twaalf maanden lang de leukste tips en tricks voor je baby! Na maandenlang aftellen kun je eindelijk je baby vasthouden, ruiken en knuffelen. Een bijzonder moment wat wij graag met jullie willen delen!

In jouw persoonlijke babykalender zie je jouw kleintje groeien van een mini hummeltje naar een speelse baby! Iedere baby is natuurlijk anders en groeit op zijn eigen tempo. Mocht je toch twijfels hebben over de ontwikkeling van je baby, ga dan altijd naar het consultatiebureau.

baby_1
Heb jij ‘m al? Download de gratis Prénatal app met zwangerschapskalender, een NIEUWE babykalender & handige tips, tricks en acties.

> http://bit.ly/prenatal-app-android
> http://bit.ly/prenatal-app-ios

1 Comment

  • Reply
    Mama’s to-be: deze 10 musthaves staan níet op de uitzetlijst! - Prénatal blog
    28 maart 2017 at 14:17

    […] straks stiknieuwsgierig om elke week te ontdekken wat voor nieuw kunstje je kleine nu weer kan, de Prénatal Babykalender is ook fijn als je baby opeens alleen maar honger lijkt te hebben, of veel meer huilt dan normaal. […]

  • laat hier je reactie achter!