Van zomerpret naar winterlove: de nieuwste fashion

  bewerktoptie2
Van zomerpret naar winterlove met de nieuwe Prénatal wintercollectie. Heb jij ‘m al gezien? Hoewel we nu nog genieten in het zonnetje, is het straks weer tijd voor winterpret zoals schaatsen en misschien wel de allereerste sneeuwpop voor je kleintje. Ontdek nu de leukste Prénatal winterfashion! 

Wat vind je terug in deze nieuwe wintercollectie voor baby’s en peuters (maat 62 t/m 104)?

Wintercollectie baby- en peutermeisjes

Voor de meisjes vind je deze winter een fashionable collectie met mooie pasteltinten en warme accenten – een echte winterse look. Van een lekker knuffelbare, zachte trui tot glitters en lieve hertjes. Ook hippe artworks komen er in de collectie terug, zoals nordic print, ijssterren en een ‘winter love’ opdruk!

Superstoere fashion met rustige kleuren en warme, winterse prints

Wintercollectie baby- en peuterjongens

Ook voor de jongens vind je superstoere fashion met rustige kleuren en warme, winterse prints. De thema’s nordic en winterwonderland zie je terugkomen in de gebreide vesten, bretels met grafische prints en een echte eye-catcher: de blauwe coltrui met knopen in hout-look.

Ben jij al voorbereid op de winter? Koop alvast een outfit voor je kleintje, want deze collectie is ook gemakkelijk te mix-en-matchen!

printonline_160527-prn-mag-dsc_2501

printonline_160527-prn-mag-dsc_1752

printonline_160527-prn-mag-dsc_1561

printonline_160527-prn-mag-dsc_1998

outfits

geen reacties

laat hier je reactie achter!