Nieuw! De verzorgingstassen van Little Company

Little Company

Finally, daar zijn ze dan! Lang op gehoopt en verwacht: de nieuwe verzorgingstassen van Little Company. Little Company probeert jou als drukbezette vrouw en moeder van nu een handje te helpen met het organiseren van alles wat je nodig hebt in het dagelijkse leven, waarbij maar één tas nodig is.

Mama’s van nu zijn echte mulitaskers. We doen veel verschillende dingen op een dag, mét en zonder kind. En zeg nou zelf, heb je dan zin om voor elke situatie weer te moeten switchen van tas? Zo fijn, Little Company denkt met deze mama’s mee en ontwierp tassen die voor alles geschikt zijn. De tassen en accessoires zien er niet alleen stijlvol uit, ze hebben ook nog eens alle praktische functies die je gedurende de hele dag nodig hebt. Of je nu met je kleintje op pad gaat of gaat lunchen met collega’s. Little Company helpt jou om je eigen Little Company te runnen!

Luier rugtas Riga

Stoer, stijlvol én functioneel; dat is de verzorgingstas Riga van Little Company. Deze ruime rugtas heeft veel vakken aan de binnen- en buitenkant zodat je met gemak al je verzorgingsspullen voor je kleintje kwijt kan. Binnen dit hoofdvak vind je ook zeven handige opbergvakken. Genoeg ruimte voor alle spullen voor jouw mini dus! Dit hoofdvak is afsluitbaar met een rits, maar wanneer je de tas opent blijft de tas openstaan in een ‘dokterstassluiting’. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen veel spullen kwijt kan in deze rugtas, maar ook ontzettend makkelijk bij die spullen kan; superhandig! De twee extra opbergzakken aan de voorkant zijn dé plek om spullen zoals een portemonnee of speen in op te bergen. Hier kan je namelijk erg gemakkelijk bij wanneer je lekker aan het shoppen bent óf je kindje begint te huilen. Op de achterkant zijn twee stevige banden geplaatst zodat jij met gemak deze rugtas met alle spulletjes voor jouw kindje kan meedragen en je je handen vrij hebt om bijvoorbeeld de wagen te rijden. Met de bijgeleverde strollerstraps bevestig je de luier rugtas aan de kinderwagen zodat jullie makkelijk, inclusief alle spullen, op pad kunnen 🙂

Trendy designs

De Little Company luier rugtas Riga met mooie knit is verkrijgbaar in het grijs. Deze neutrale kleur past bij iedere mommy look én wagen. Ook stijlvol op pad met een luiertas dus! De binnenkant van deze tas heeft een vrolijke print. Kortom; van buiten clean en van binnen één groot print festijn!

Het andere design van deze Little Company Riga luier rugtas is de Perfo. Deze stoere luiertas heeft een leuke perforator print en is van een mooie klassieke kleur bruin gemaakt. Deze klassieke kleur past bij iedere look en kinderwagen dus ook met de Riga luier rugtas Perfo steel je weer de show. De combinatie van stylish en praktisch zorgt ervoor dat deze luier tassen perfect zijn voor actieve én hippe ouders!

shop till you drop

128807_1288070020

Little Company luier rugtas Riga Knit
€89,99

128806_1288060030

Little Company luier rugtas Riga Perfo
€89,99