NIEUW | Stokke® Tripp Trapp® kussens

Ben jij in het bezit van de Stokke® Tripp Trapp® of heb je plannen om er één aan te schaffen? Lucky you! Voor deze fijne stoel kun je nu kussens in allerlei nieuwe kleurtjes kopen voor elke fase van de ontwikkeling van je kleintje. De nieuwste kussentjes zijn fijn van kleur, zijdezacht en bieden de optimale ondersteuning. Extra leuk: er zij nu ook varianten speciaal voor oudere kindjes én jezelf.

Tripp Trapp® Baby Cushion

Ultiem zitcomfort voor jouw kleintje is wat je natuurlijk graag wilt. De Baby Cushions van Stokke® bieden dit zeker! Zo zijn deze kussentjes speciaal ontworpen om jouw kleintje nét dat beetje extra ondersteuning te geven. Handig als je je kindje voor het eerst in de Tripp Trapp® zet. Deze kussentjes zijn verkrijgbaar in zachte en vrolijke designs met de hippe namen “Soft Sprinkle” en “Cloud Sprinkle“.

Tripp Trapp® Classic Cushion

Waarschijnlijk ken je ‘m al: de Tripp Trapp® Classic Cushion. Dit is de meest klassieke en bekende kussen voor de Stokke® Tripp Trapp®. Extra fijn: sommige van deze kussens zijn beschikbaar in een gecoate uitvoering waardoor je ze makkelijk schoon houdt. Ideaal voor knoeipartijtjes! Daarnaast is dit kussentje nu ook verkrijgbaar in de trendy kleur “Spice Yellow”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tripp Trapp® Junior Cushion

Heb je een wat ouder kindje? Dan zijn de Tripp Trapp® Junior Cushions perfect. Deze kussentjes geven de stoel net even een stoerdere uitstraling waar jij én je kleintje zeker blij van worden. Ook voor grote kindjes is het handig dat ze niet snel van de stoel afglijden. Dat weet Stokke® ook, vandaar dat deze kussens in het bezit zijn van een antisliplaag. Ideaal! Je kunt kiezen uit de kleuren “Slate Twill” en “Jade Twill“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tripp Trapp® Adult Cushion

Heb jij een tiener die graag op een hippe stoel aan tafel zit? Of wil je zelf graag op een fijn en hip model zitten waarbij je niet makkelijk wegglijdt? Dan is de Tripp Trapp® Adult Cushion in de kleur “Slate Twill” de perfecte oplossing. Tijdens het huiswerk maken of het avondeten zit je op deze stoel lekker dankzij het zachte kussen mét antisliplaag. Hierdoor blijft je kussen altijd op z’n plek liggen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast dat je de kussens online bij ons kunt bestellen, kun je ze natuurlijk ook eerst even bekijken in onze winkels. Welk model is jouw favoriet? 🙂

geen reacties

laat hier je reactie achter!